شناسهٔ خبر: 67106288 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

صادرات ۴ هزار تن مرغ و مشتقات طی سه ماه

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اسفند پارسال تا ۱۷ خرداد ماه سال جاری، ۳ هزار و ۷۵۰ تن مرغ و ۲۰۰ تن ران و شنیتسل صادر شده است. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اسفند پارسال تا ۱۷ خرداد ماه سال جاری، ۳ هزار و ۷۵۰ تن مرغ و ۲۰۰ تن ران و شنیتسل صادر شده است.

صاحب‌خبر -

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه ظرفیت صادراتی کالاهای اساسی قدرت چانه زنی ایران را در ارتباطات بین المللی تحکیم می بخشد، اظهار داشت: باید سیاست ها در جهت حمایت از تداوم صادرات باشد که طعم و قیمت مناسب مرغ ایرانی یک مزیت برای صادرکنندگان محسوب می شود و ظرفیت صادرات سالانه یک میلیون تن در کشور وجود.

وی افزود: در حالی که سال گذشته کشور مجبور به واردات مرغ بود امسال با رفع مشکلات تولید جوجه یک روزه و نیاز نهاده مرغداران، تولید افزایش یافت و امسال به مرحله صادرات مرغ رسیدیم.

وی ادامه داد: اکنون ظرفیت تولید ۳میلیون و ۵۰۰ هزار تن مرغ در کشور ایجاد شده است.

به گفته ابراهیمی واگذاری امور به تشکل ها و تسهیل واردات نهاده و پیگیری وزارت جهاد کشاورزی برای رفع موانع تولید در افزایش تولید مرغ بسیار موثر بود.

وی افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۳ میانگین ۱۵۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام می شود که مفهوم آن مازاد تولید است این در حالی است که جوجه ریزی فروردین سال گذشته حدود ۱۰۵ میلیون قطعه بود در عین حال قیمت مرغ زنده نسبت به سال گذشته حتی روند کاهشی داشته است.

ابراهیمی تصریح کرد: در ۸ ماه گذشته بازار مرغ روند با ثباتی داشته است و میانگین مرغ زنده ۵۶ تا ۵۷ هزار تومان است اما تلاش خواهیم کرد که از ضرر و زیان مرغداران جلوگیری کنیم.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: از اسفند پارسال تا ۱۷ خرداد ماه سال جاری، اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی موفق به صادرات ۳ هزار و ۷۵۰ تن مرغ شده است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه از واردکننده به صادرکننده مرغ تبدیل شدیم، افزود: با افزایش جوجه ریزی ها، صادرات مرغ  را در دستور کار قرار داده ایم و حال با توسعه صادرات بدنبال تعدیل قیمت مرغ زنده هستیم تا از ضرر و زیان مرغداران جلوگیری کنیم.

وی صادرات مواد غذایی را یک قدرت برای هر کشور دانست و گفت: صادرات مواد غذایی جدای ارزآوری یک قدرت دیپلماسی و چانه زنی در کشور فراهم می کند و این مزیت تلاش برای دستیابی است. البته حضور در بازارهای هدف شرط اصلی صادرات است.

ابراهیمی افزایش کیفیت را یکی از عوامل مهم صادرات دانست و گفت: از لحاظ بسته بندی همانند کشورهای برتر صادرکننده نیستیم، اما کیفیت و استقبال فعلی باید حفظ شود و از لحاظ قیمت باید قابل رقابت باشیم  به طوریکه همانند دیگر کشورها مشوق صادراتی پرداخت شود.

وی ادامه داد: ۲۰۰ تن قطعات مثل ران و شنیسل نیز به کشورهای خارجی صادر شدند.

ابراهیمی افزود: با جمع‌بندی این اطلاعات، می‌توان گفت که جمعیتی بالغ بر ۳۹۵۰ تن مرغ ایرانی به بازارهای جهانی صادر شده است. این دستاورد نشان دهنده توانایی و کیفیت محصولات مرغداران ایرانی در بازار جهانی است.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه مشکلی در تامین نهاده دامی نداریم، افزود: بنابر اعلام وزارت جهاد تا ۶ ماه آینده از بحث تامین نهاده های دامی مشکلی نداریم که این امر به پویایی صنعت طیور کمک می کند.

وی گفت: سال گذشته در تامین نهاده های دامی مشکلاتی داشتیم که از مرداد ماه به بعد مشکل ثبت سفارش نهاده دامی مرتفع شد که همین امر موجب شد تا تولیدکنندگان با اطمینان خاطر بیشتری به تولید بپردازند که این امر منتج به افزایش جوجه ریزی، ثبات بازار و تبدیل از واردکننده به صادرکننده شدیم.

انتهای پیام/

نظر شما