شناسهٔ خبر: 67073781 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: عصرخودرو | لینک خبر

در راستای تسریع در روند تحویل پرتیراژترین واردکننده خودرو کشور

سومین مرکز آماده سازی و تحویل معین خودرو آغاز به کار کرد

عصر خودرو-شرکت معین خودرو به عنوان پرتیراژ ترین واردکننده خودرو به کشور در راستای تسریع روند آماده سازی و تحویل خودرو به مشتریان سوم مرکز PDI و تحویل خودروهایش را نیز در تهران راه اندازی کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری «عصر خودرو»، شرکت معین خودرو تا کنون خودروهای تویوتا کرولا 1.2، کرولا 1.5، کرولا هایبرید، لوین 1.2 و لوین هایبرید را در تیراژ قابل توجهی وارد کشور کرده است و این حجم بالا که منجر به صدرنشینی با اختلاف بالای این شرکت نسبت به دیگر واردکنندگان شده نیازمند گسترش دایره فعالیت ها به مراکز جدید برای تسریع روند تحویل خودروها شده است.

مرکز اصلی معین خودرو در کیلومتر 11 جاده مخصوص واقع شده که شامل تعمیرگاه و تجهیزات PDI و آماده سازی خودروها برای تحویل می شود. مرکز دوم این شرکت با ظرفیتی به مراتب بیشتر چند کیلومتر جلوتر در همان جاده مخصوص کرج به تازگی به تجهیزات بررسی فنی و ظاهری خودروها و همچنین کارواش پیش از تحویل به مشتریان مجهز شده است و در میانه خرداد ماه نیز مرکز سومی واقع در کیلومتر 10 جاده فتح برای تحویل بیشتر و سریعتر خودروهای وارداتی معین خودرو راه اندازی شده است.
شرکت معین خودرو بر اساس اطلاعات ثبت شده در سایت moinkhodro.com هم اکنون 8 نمایندگی رسمی در سراسر کشور شامل استان های سمنان، سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی، فارس، خوزستان، قزوین و تهران دارد و این تعداد قرار است به زودی افزایش نیز پیدا کند و مراکز همه استان های کشور را در بر بگیرد.

یکی از مشکلات میانه راه واردات این شرکت به عنوان پر تیراژ ترین واردکننده خودرو به کشور که قرار است تحویل روزانه خودروهایش از 120 دستگاه نیز گذر کند، عدم تخصیص ارز به خودروهای بنزینی و هایبریدی تا اوایل خرداد ماه بود که منجر به تاخیر چند روزه در تحویل شده است و وزارت صمت تخصیص ارز به خودروهای برقی و هایبریدی را در اولویت قرار داده است و به همین جهت حتی تحویل لوین هایبریدی نسبت به کرولا بنزینی پیشی گرفته است. بدیهی است که واردکنندگان خودرو ملزم به تخصیص ارز از سوی دولت شده اند و امکان تامین ارز به صورت شخصی و واردات خودرو را ندارند و واردات هر خودرو تنها منوط به تخصیص به موقع ارز از سوی دولت است و همین مساله منجر به ایجاد تاخیر چند روزه در تحویل خودروها شده است.

کرولا 1500
برخلاف انتظار موتور 1.5 لیتری این خودرو 4 سیلندر نیست و با یک موتور 3 سیلندر تنفس طبیعی مواجه هستیم. پیشرانه در نظر گرفته شده برای این نسخه از کرولا می تواند حداکثر توان 119 اسب بخار و حداکثر گشتاور 148 نیوتن متر را از طریق یک گیربکس 10 سرعته CVT به چرخ های جلو تحویل دهد. تیراژ واردات و عرضه این مدل نسبتا محدود است.

کرولا و لوین هیبرید
کرولا هیبرید مجهز به یک موتور 1.8 لیتری تنفس طبیعی و یک موتور برقی است. در مجموع این دو موتور می توانند 138 اسب بخار توان و 211 نیوتن متر گشتاور را به گیربکس CVT مخصوص خودروهای هیبریدی با فناوری بازیابی انرژی تحویل دهند.

کرولا 1200
این خودرو قابلیت عرضه با پیشرانه های 1.2 لیتری تا 2 لیتری در بازارهای مختلف جهانی را دارد اما بهینه ترین نسخه آن مجهز به پیشرانه 1.2 لیتری سری 8NR تویوتا است که در تویوتا آئوریس و CH-R نیز مورد استفاده قرار گرفته است و حداکثر توان این پیشرانه 1197 سی سی توربو به 116 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن به 185 نیوتون متر می رسد. سیستم انتقال قدرت در نمونه وارداتی معین خودرو ایرانیان از نوع CVT با قابلیت تعویض مصنوعی 10 سرعته است که در مجموع می تواند شتاب صفر تا صد این سدان حدودا 1.3 تُنی را به حدود 10 ثانیه برساند و البته مصرف سوخت ترکیبی 5.88 لیتر در 100 کیلومتر را رقم بزند که در ترکیب با ظرفیت مخزن سوخت 50 لیتری، امکان پیمایش متوسط 850 کیلومتری را فراهم می کند.

نسخه وارداتی تویوتا کرولا معین خودرو نه فول ترین مدل است و نه مانند دیگر خودروهای وارداتی از امکانات پایه صرفا بهره می برد بلکه این نسخه به نوعی ترکیبی از دو گزینه فول آپشن و کم آپشن است چرا که دو آپشن ساده و مورد پسند ایرانیان نظیر سیستم تعویه اتوماتیک و تنظیم برقی صندلی یا گرم کن و... را ندارد اما در عوض مجموعه کامل کیسه های هوای جلو، جانبی و پرده ای و حتی کیسه هوای زانویی دارد و رادار آن امکان استفاده از سیستم حرکت خودکار خودرو بین خطوط و همچنین کروز کنترل فعال را محیا می کند. یک نمایشگر 8 اینچی در میانه داشبورد به صورت پاپآپ قرار دارد و یک نمایشگر 4.2 اینچی در سمت راست نمایشگر های پشت فرمان آپشن های مختلف فنی خودرو را به نمایش درمی آورد که از آن جمله علاوه بر موارد مطرح شده می توان به سیستم کنترل فشار باد تایرها اشاره کرد. از دیگر امکانات قابل توجه این خودرو میتوان به تهویه دیجیتال دستی، اتوهلد، ترمز پارک برقی، حالت اسپرت گیربکس، کنترل الکترونیکی پایداری و استارت بدون کلید نیز اشاره کرد.

کرولا وارداتی گشتاوری مشابه آخرین نسخه وارداتی با موتور 2 لیتری تنفس طبیعی تولید می کند اما قدرت آن روی کاغذ 27 اسب بخار کمتر است و گیربکس آن نیز به جای نسخه 4 سرعته اتوماتیک از نوع CVT است که در نتیجه مصرف ترکیبی این خودرو را 2 لیتر از مدل قبلی وارداتی کمتر کرده است. همچنین بهره گیری از رادار های کمک راننده سطح 2 و همچنین تعداد کامل مجموعه کیسه های هوا ، آن را در این بخش از نسخه قبلی برتر میکند و اصلاحات پلتفرم و طراحی این خودرو موجب افزایش فضا برای سرنشینان شده است. سیستم تعلیق این مدل در جلو از نوع مستقل مک فرسون و در عقب مولتی لینک است و به طور کلی، با توجه به 4 سیلندر بودن پیشرانه نگرانی از بابت حجم آن وجود ندارد چرا که عمده خودروهای جدید ژاپنی در کلاس شهری از پیشرانه مشابه نیرو می گیرند و این تغییر طبیعت خودروهای کلاس C در کل خودروسازان جهان است که البته مطالبه گری مشتریان بازار ایران برای پیشرانه‌های قوی تر را نیز نمی توان نادیده گرفت.

برچسب‌ها:

نظر شما