شناسهٔ خبر: 67061549 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

رهنمود‌های رئیس جمهور شهید در زمینه رصد و پایش سلامت غذا

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا نکاتی را بیان کرد.

صاحب‌خبر -

سید حیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو با توجه به رهنمود‌های رییس جمهور شهید در زمینه رصد و پایش سلامت غذا و با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی غذا گفت: برنامه پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی بطور مستمر توسط معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور انجام می‌شود.

محمدی ضمن اشاره به برگزاری همایش روز جهانی ایمنی غذا در ابتدای هفته آینده، گفت: علاوه بر اینکه به منظور ارتقا برنامه‌های سلامت غذا و با همکاری دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و مبتنی بر تکالیف قانونی برنامه‌های توسعه، از سال ۹۲ تاکنون برنامه پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی انجام می‌شود، برنامه پایش شاخص‌های ایمنی در فرا‌ورده‌های غذایی و آشامیدنی با جدیت دنبال می‌شود.

وی افزود: پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات خام کشاورزی با استفاده از ظرفیت آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور به صورت مستمر انجام می‌شود.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: در راستای سیاست‌های سازمان غذا و دارو مبنی بر تفویض حداکثری امور اجرایی به معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی سراسر کشور، تفویض امور در سطوح ۱ تا ۴ بنا به زیر ساخت ها، ظرفیت ها، امکانات و نیروی انسانی، امور اجرایی تایید صلاحیت مسولین فنی، ثبت منبع واحد‌های تولیدی داخلی، صدور، اصلاح، تمدید پروانه‌های ساخت غذایی و آشامیدنی، نمونه برداری و ترخیص کالا‌های اساسی (استراتژیک)، بازرسی واحد‌های تولیدی داخلی، صدور گواهی بهداشت و... انجام شده است.