شناسهٔ خبر: 67036705 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

به همت دولت سیزدهم

۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی در سیستان و بلوچستان محقق شد

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: یک‌هزار و ۳۰۰ طرح بخش کشاورزی به همت دولت سیزدهم در بخش‌های مختلف کشاورزی این استان محقق شد.

صاحب‌خبر -

علیرضا دهمرده امروز پنجشنبه ۱۷ خرداد در این باره اظهارکرد: برای اجرای این طرح ها سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی ادامه داد: در ۲ سال گذشته با هدف ارتقای تولید، حفظ اشتغال و ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای ۶ هزار نفر شغل ایجاد شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: این طرح ها از محل تسهیلات بانکی و آورده بهره برداران در زیر بخش‌های کشاورزی محقق شده است.

وی با اشاره به ظرفیت های بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: سیمای کشاورزی این استان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است. باغبانی، زراعت، شیلات، دامداری، منابع طبیعی و استفاده از صنایع تبدیلی مهمترین ظرفیت‌های توسعه و رشد کشاورزی و جذب سرمایه گذار در استان است.

دهمرده بیان کرد: باغبانی و تولید میوه‌های منحصر به فرد از دیگر مزیت‌های بارز و توانمندی‌های مهم بخش کشاورزی استان است بطوریکه خرما، موز، لیموترش، پرتقال، انبه، پاپایا، چیکو، گواوا، انگور، انجیر و پسته مهمترین محصولات باغی استان است که بسیاری از آنها تنها مختص این منطقه بوده و قابلیت توسعه و صادرات نیز دارد.

وی تصریح کرد: همچنین رشد و گسترش چشمگیر کشت گلخانه‌ای در سیستان و بلوچستان از دیگر ظرفیت‌های متنوع بخش کشاورزی استان به‌شمار می‌رود، به گونه‌ای که خیار، گوجه فرنگی، گل و گیاه زینتی، توت فرنگی، آناناس و موز از محصولات گلخانه‌ای است که قابلیت تولید و کشت در گلخانه را داشته و چند بار برداشت آنها در سال مزیت مناسبی برای عرضه به بازارهای مصرف کشور محسوب می‌شود.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دامپروری دوشادوش سایر فعالیت‌های بخش کشاورزی از مهمترین منابع تولیدی استان است که از ظرفیت‌های بخش دامپروری استان، می‌توان به بهره مندی از ۲ نژاد گاو بومی سیستانی و دشتیاری با خصوصیت‌های گوشتی، شیری و سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه و وجود گوسفند بلوچی به عنوان تولیدکننده پشم مرغوب در کنار وجود بیشترین تعداد شتر به لحاظ اقلیمی در کشور، بز بومی و دو نژاد مرغ خزک و دشتیاری اشاره کرد.

انتهای پیام

نظر شما