نعناع: نعناع دارای خواص خنککنندگی طبیعی است که میتواند به کاهش حرارت بدن و ایجاد حس طراوت کمک کند، همچنین بهدلیل مزایای گوارشی آن برای استفاده در فصل تابستان بسیار مناسب است.
دانه رازیانه: دانههای رازیانه طعمی شیرین و کمی شبیه به شیرین بیان دارد و بهدلیل خاصیت خنککنندگی برای بدن مفید است؛ علاوهبر این، رازیانه به بهبود هضم غذا و کاهش نفخ نیز کمک میکند.
تخم گشنیز: تخم و برگ گشنیز هر دو دارای خاصیت خنککنندگی هستند، به کاهش حرارت بدن و بهبود هضم غذا کمک قابلتوجهی میکند.
زیره سبز: زیره دارای خاصیت خنککنندگی ملایمی است و برای هضم غذا بسیار عالی است، این ادویه میتواند به بهبود تعادل دمای بدن و جلوگیری از مشکلات گوارشی کمک کند.
هل: هل به دلیل طعم شیرین، معطر و خاصیت خنککنندگی شناخته شده است، مصرف این ادویه به سمزدایی بدن و بهبود هضم غذا کمک میکند.
زردچوبه: زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی است و میتواند به خنک شدن بدن کمک کند، همچنین بهدلیل خواص سمزدایی آن نیز شناخته شده است.
تخم شنبلیله: تخم و برگ شنبلیله خاصیت خنککنندگی دارد و به متعادل کردن دمای بدن کمک میکند، همچنین برای بهبود هضم غذا و کاهش التهاب بدن نیز مفید است.
∎
نظر شما