به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز گفت: رصد و پایش خوراک تولیدی در کارخانجات و همچنین خوراک دپو شده در انبارهای خوراک دام با انجام آزمایشات ادواری و بررسی آن از لحاظ میکروبی، شیمیایی و وجود آفلاتوکسین از اهمیت ویژهای برخوردار است.
دکتر علیرضا قدرتی،افزود: تهیه مواد اولیه خوراک از منابع معتبر و حمل آن با گواهی بهداشتی قرنطینهای دامپزشکی به کارخانه، تولید خوراک بر اساس ضوابط و دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور ونگهداری آن در شرایط مناسب از لحاظ دما، رطوبت ،ماندگاری خوراک و مواد مغذی آن را بهبود بخشیده و بر سلامت دام و طیور و بازدهی آن تأثیر گذارد.