به گزارش سیتنا، امین کلاهدوزان، با اشاره به رشد 74 درصدی رشد تجارت الکترونیکی در سال گذشته، گفت: تجارت الکترونیکی یکی از رشتههای اقتصادی رو به رشد در کلیه کشورهای جهان است که در ایران با همت دولت سیزدهم، شاهد رشد 48 درصدی در سال 1401 و رشد 74 درصدی در سال گذشته بودیم.
وی در ادامه افزود: نوآوری شرکتهای تجارت الکترونیکی به خصوص در سالهای اخیر باعث شده که مردم در بسیاری از حوزهها طعم خدمترسانی خوب را بچشند و علاوه بر ایجاد رضایت و سهولت باعث کاهش قیمت تمام شده نیز شده است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به فعالیت نوآورنه شرکتهای تاکسی اینترنتی به مردم، تصریح کرد: نمونه مهم و ملموس کسب و کارهای نوآور، شرکتهای تاکسی اینترنتی هستند که در سالهای قبل توانستند با ایفای نقش پلتفرمی علاوه بر ایجاد بستر اشتغال تعداد قابل توجهی از هموطنان، زمینه شفافیت در این صنعت را نیز فراهم آورند.
وی در ادامه، اظهار داشت: در حال حاضر امکان صحتسنجی برای سفرها، امکان محاسبه دقیق مسافت پیموده شده توسط خودرو، کرایه دریافتی توسط راننده، رضایت مشتریان و حتی ساعات کاری هر یک از رانندگان به راحتی میسر و شفاف است.
کلاهدوزان با اشاره به اعلام شرکت پخش فرآوردههای نفتی مبنی بر قطع سهمیه سوخت رانندگان فعال در این شرکتها، گفت: متأسفانه طبق اعلام شرکت پخش فرآوردههای نفتی، در سال جاری سهمیه سوخت رانندگان فعال در این شرکتها قطع شده که با سیاست حمایتی دولت در راستای خدمترسانی مطلوب به مردم در تضاد بوده و آثار اقتصادی مطلوبی ندارد.
وی با تاکید بر تلاش وزارت صنعت، معدن و تجارت و به طور مشخص مرکز توسعه تجارت الکترونیکی برای توسعه فضای کسب و کار الکترونیکی در کشور، افزود: با توجه به این موضوع که وزارت صنعت، معدن و تجارت و به طور مشخص مرکز توسعه تجارت الکترونیکی متولی توسعه و حمایت از کسب و کارهای اینترنتی است، انتظار میرود شرکت پخش فرآوردههای نفتی نسبت به اصلاح این روند با نگاه بهرهبرداری مردم از این خدمت اقدام نماید.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان، گفت: این مرکز بهصورت جدی از کسب و کارهای فعال در چارچوب قانون و به نفع مردم حمایت کرده و در این موضوع نیز پیگیر تحقق سیاست حمایتی دولت در این ارتباط است.
انتهای پیام
نظر شما