شناسهٔ خبر: 6689777 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رئیس پلیس راه استان البرز:

جمعه تردد خودروها از کرج به مرزن‌آباد ممنوع است

رئیس پلیس راه استان البرز از مموع بودن تردد از سمت کرج به مرزن آباد در روز جمعه تا بامداد روز شنبه خبر داد.

صاحب‌خبر -

رضا اکبری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج اظهار داشت: به منظور کنترل محور کرج ـ  چالوس و برقراری انضباط بیشتر محدودیت‌های ترافیکی در این محورها ایجاد می‌شود.

وی افزود: در این راستا و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده از ساعت 14 روز جمعه نهم مرداد ماه تا یک بامداد روز شنبه دهم تردد خودروها از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع است.

به گفته رئیس پلیس راه استان البرز تردد وسایل نقلیه از ساعت 17 روز جمعه 9 مرداد ماه تا یک بامداد روز شنبه 10 مرداد ماه از مرزن آباد به سمت کرج یکطرفه خواهد بود.

اکبری همچنین تردد موتورسیکلت را نیز تا پایان محدودیت ترافیکی در جاده کرج ـ چالوس و بالعکس ممنوع اعلام کرد.
انتهای پیام/2302/ح10/پو3002

برچسب‌ها: