شناسهٔ خبر: 66879729 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برگزاری کلاس آموزشی راه های ابتلا و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در فریمان

کلاس آموزشی راه های ابتلا و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در فریمان برگزار شد.

صاحب‌خبر -

برگزاری کلاس آموزشی راه های ابتلا و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در فریمان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی رییس شبکه دامپزشکی فریمان گفت: تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) یک بیماری ویروسی حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده و مشترک بین انسان و دام است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.

دکتر سیدحبیب حسینی افزود: در انسان نیز بیماری شدیدی همراه با مرگ و میر حدود ۳۰ درصد ایجاد می‌کند.

حسینی گفت: در راستای محافظت از افراد فعال در حوزه کشتارگاه دام و قصابی‌ها این شبکه اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی در خصوص آشنایی با بیماری تب کریمه کنگو و راهکار‌های حفاظت فردی کرد.
وی گفت: انتظار می‌رود افراد آموزش دیده و مرتبط با حوزه گوشت قرمز آموزش‌های ارائه شده را برای حافظت از خود در برابر این بیماری مشترک بین انسان و دام بکار برند.
حسینی گفت: با توجه به این که گوشت قرمز تولیدی در کشتارگاه‌های دام تحت نظارت دامپزشکی تولید و مدت ۲۴ ساعت لاشه به جهت از بین بردن عامل بیماری زا در پیش سرد نگهداری می‌شود، لازم است شهروندان از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی گوشت قرمز مورد نیاز خود را تهیه و از ذبح گوسفند و گاو در منازل خود اجتناب کنند.

نظر شما