شناسهٔ خبر: 66859429 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ارتقای تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان به ۵۸ هزار تن

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان امسال تولید گوشت مرغ در سیستان‌وبلوچستان به ۵۸ هزارتن ارتقا خواهد یافت.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، علیرضا دهمرده در نشست شورای هماهنگی بخش کشاورزی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در سال گذشته 24 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحد‌های مرغداری گوشتی استان انجام شد که با این میزان جوجه‌ریزی 41 هزار تن گوشت مرغ از واحد‌های صنعتی و چهار هزار و 500 تن  از مرغداری‌ها بومی، مجموعاً 45 هزار تن  گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شده است.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار میلیون و 296 هزار و 780 قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزون بر 26 درصد رشد داشته است.

وی عنوان کرد: در قالب یک برنامه با مشارکت بهره‌برداران تا پایان 1403 و با بهره‌بردارای از واحدهای جدیدالاحداث و همچنین فعالسازی واحد‌های راکد، میزان تولید گوشت مرغ را از 45 هزار تن کنونی با رشد 29 درصدی  به 58 هزار تن خواهیم رساند.

انتهای پیام/

 

نظر شما