آفتاب : یک نفرولوژیست با اشاره به اینکه افزایش مصرف پتاسیم و کاهش مصرف نمک منجر به کاهش بیماریهای قلبی میشود، اظهار کرد: متاسفانه میزان مصرف نمک در جامعه افزایش و میزان مصرف پتاسیم کاهش یافته است که این مساله بسیار نگران کننده است.
دکتر محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه افزایش مصرف نمک در افرادی که در سینین بالا قرار دارند میتواند منجر به ایجاد عوارض خطرناک و جبران ناپذیر شود، گفت: بر اساس مطالعات کاهش مصرف نمک و افزایش پتاسیم در بدن میتواند منجر به کاهش برخی از بیماریهای قلبی شود.
وی با تاکید به اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده کمبود پتاسیم در بدن میتواند منجر به افزایش فشار خون شود، تصریح کرد: در سسها و مواد افزودنی مقدار قابل توجهی نمک وجود دارد که این مسئله بسیار نگران کننده است.
این متخصص نفرولوژیست خاطرنشان کرد: بحث آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص عوارض مصرف نمک در کشورهای دیگر مدت طولانی است که آغاز شده است و به همین علت ضرورت دارد که کشور ما نیز در این زمینه اطلاع رسانیهای خود را به صورت وسیع آغاز کند.
عباسی اظهار کرد: زندگی مدرن و امروزی منجر به تغییر عادتهای غذایی افراد شده است. بنابراین میزان مصرف نمک در جامعه افزایش و میزان مصرف پتاسیم کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، این متخصص نفرولوژیست در پایان گفت: کشورهای مختلف جهان تلاش میکنند تا کارخانهها را از عوارض مصرف نمک آگاه کنند تا آنها از مقدار نمک کمتری در مواد غذایی استفاده کنند.
∎
دکتر محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه افزایش مصرف نمک در افرادی که در سینین بالا قرار دارند میتواند منجر به ایجاد عوارض خطرناک و جبران ناپذیر شود، گفت: بر اساس مطالعات کاهش مصرف نمک و افزایش پتاسیم در بدن میتواند منجر به کاهش برخی از بیماریهای قلبی شود.
وی با تاکید به اینکه بر اساس بررسیهای انجام شده کمبود پتاسیم در بدن میتواند منجر به افزایش فشار خون شود، تصریح کرد: در سسها و مواد افزودنی مقدار قابل توجهی نمک وجود دارد که این مسئله بسیار نگران کننده است.
این متخصص نفرولوژیست خاطرنشان کرد: بحث آگاهی و اطلاع رسانی در خصوص عوارض مصرف نمک در کشورهای دیگر مدت طولانی است که آغاز شده است و به همین علت ضرورت دارد که کشور ما نیز در این زمینه اطلاع رسانیهای خود را به صورت وسیع آغاز کند.
عباسی اظهار کرد: زندگی مدرن و امروزی منجر به تغییر عادتهای غذایی افراد شده است. بنابراین میزان مصرف نمک در جامعه افزایش و میزان مصرف پتاسیم کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، این متخصص نفرولوژیست در پایان گفت: کشورهای مختلف جهان تلاش میکنند تا کارخانهها را از عوارض مصرف نمک آگاه کنند تا آنها از مقدار نمک کمتری در مواد غذایی استفاده کنند.
نظر شما