شناسهٔ خبر: 66793412 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

این قاشق باعث کاهش مصرف نمک می‌شود!

یک شرکت بزرگ صنایع غذایی در ژاپن با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی قاشقی ساخته‌اند که به کاهش مصرف نمک منجر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، این مهم با هدف کاهش مصرف نمک که از آن با عنوان قاتل خاموش هم یاد می‌شود، شکل گرفته است.

قاشق‌های الکترونیکی «با نمک» به زودی وارد بازار می‌شوند تا به سلامتی افراد کمک شایانی بکنند.

محققان این شرکت امیدوارند اختراع جدیدشان با کاهش مصرف نمک، میزان مواد مضر ناشی از سودیوم را در بدن مشتریان کاهش دهد.

این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکول‌های ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند و باعث می‌شود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد. به این ترتیب نیازی به افزودن نمک به غذا وجود ندارد.

بیشتر بخوانید:

قاشق پیشرفته ژاپنی ۶۰ گرم وزن دارد و به باتری لیتیومی قابل شارژ مجدد مجهز است.

گفته شده است که این قاشق‌ها از سال آینده وارد بازار خواهند شد.

نظر شما