شناسهٔ خبر: 66785044 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ژاپنی‌ها برای کاهش استفاده از نمک قاشق با طعم نمک ساختند+ فیلم

شرکت کیرین، در ژاپن با هدف کاهش مصرف نمک، قاشق‌های الکترونیکی «با نمک» را وارد بازار می‌کند.

صاحب‌خبر -

در ژاپن پژوهشگران شرکت کیرین با همکاری پژوهشگران دانشگاه میجی برای کاهش استفاده از نمک، قاشق با طعم نمک ساختند که  میزان مواد مضر ناشی از سودیوم را در بدن مشتریان کاهش دهد.

 این «قاشق با نمک» در زمان استفاده با ارسال یک موج الکتریک، طعم ملکول‌های ماده یون در نمک غذا را روی زبان متمرکز می‌کند و باعث می‌شود کاربر، طعمی شورتر از واقعیت غذا را بچشد.

 

<div id="video-display-embed-code_19340181"><script type="text/JavaScript" src="https://www.yjc.ir/fa/news/play/embed/8739279/19340181?width=400&height=300"></script></div>

نظر شما