شناسهٔ خبر: 66745734 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان

برداشت انبه نارس از دو هزار و ۸۰۰ هکتار باغ‌های هرمزگان آغاز شد.

صاحب‌خبر -

برداشت انبه نارس از باغ‌های هرمزگان


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد: امسال ۲۸ هزار تن محصول انبه برداشت شود که بعلت کاهش بارندگی‌ها،۱۰ درصد کمتر از پارسال است.
شیخ زاده افزود: ۶۰ درصد انبه هرمزگان به صورت نارس برداشت که بصورت ترشی و شوری استفاده می‌شود.
برداشت انبه نارس تا نیمه خرداد ادامه دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: مهمترین ارقام انبه در استان آل مهتری، کلک سرخ و هلیلی است که در شهرستان‌های میناب، رودان و بندرعباس تولید می‌شود.
هرمزگان رتبه نخست تولید و سطح زیرکشت انبه را در کشور دارد.
معاون مدیریت صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان هم گفت: پنج واحد صنایع تبدیلیِ تولید ترشی و شوری، با ظرفیت ۴ هزار تن در استان فعال است.
مجید کمالی افزود: در هر واحد ده نوع ترشی انبه تولید می‌شود که علاوه بر مصرف داخل، به کشور‌های حوزه خلیج فارس نیز صادر می‌شود.

بیشتربخوانید: برداشت انبه سبز از باغ‌های میناب
انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامین‌های آ، بی و سی، کربوهیدرات ها، اسید‌های چرب، پروتئین ها، اسید‌های عالی و مواد معدنی است و به سلطان میوه‌ها شهرت دارد.

نظر شما