شناسهٔ خبر: 66740401 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

طرز تهیه نان جو خانگی با آسان ترین روش

طرز تهیه نان جو خانگی راحت است.این نان از نظر بهداشت و سلامت ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و در سراسر دنیا از محبوبیت بسیاری برخوردار است

صاحب‌خبر -

طرز تهیه نان جو خانگی بسای آسان است.نان جو یکی از انواع نان های خوشمزه و سالم است که برای افراد دارای رژیم غذایی خاص بسیار مناسب می باشد.در ادامه این مطلب از پارس نیوز شما با طرز تهیه نان جو خانگی آشنا خواهید شد.

نان-جو

همچنین در پارس نیوز بخوانید : نان جو بخوریم یا نان گندم ؟

22recipehealth-superJumbo

برای تهیه نان جو خوشمزه در ابتدای کار آرد گندم را به همراه آرد جو درون یک کاسه مناسب ۳ مرتبه الک می کنیم، سپس نمک را به همراه خمیر مایه و شکر به کاسه اضافه کرده و با قاشق ترجیحا چوبی هم می زنیم.

حالا شیر را به کاسه اضافه کرده و مجددا با قاشق چوبی هم می زنیم تا مواد ترکیب شوند، سپس آب را کنترل شده به کاسه اضافه کرده و با لیسک هم می‌ زنیم تا خمیری نرم و یکدست درون کاسه حاصل شود.

در ادامه کره نرم شده را به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه با دست به خوبی ورز می دهیم تا کره به خورد خمیر برود و خمیر به تست پنجره برسد. زمانی که خمیری یکدست حاصل شد، آنرا درون کاسه قرار می دهیم.

حالا روی کاسه را با سلفون پوشانده، سپس اجازه می دهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را روی سطح کار گذاشته و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

dfe0573dda3bcec206f3210e38c85572__charsoogh-1-819x1024

حالا هر قسمت را چانه می گیریم و مجددا روی آنها را با سلفون می پوشانیم تا به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کنند. پس از گذشت این زمان هر چانه را روی کاغذ نسوز گذاشته و با دست یا وردنه باز می کنیم.

در ادامه روی خمیرها را با پیتزا بر به دلخواه طرح می زنیم، سپس با مقداری شیر رومال کرده و با آب اسپری می کنیم. حالا مقداری شوید خشک، زیره سبز و جو پرک روی خمیرها ریخته و مجددا روی آنها را با سلفون می پوشانیم.

در این مرحله اجازه می دهیم خمیرها به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط برای بار سوم استراحت کنند تا حجیم شوند. در این فاصله فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا فر به طور کامل گرم شود.

پس از اتمام استراحت سوم خمیر آنرا درون سینی فر گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب جوش طبقه زیرین فر می گذاریم. حالا اجازه می دهیم نان جو به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد.

پس از گذشت این مدت، زمانی که روی نان ها طلایی شد، سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم نان ها کاملا خنک شوند. در نهایت نان ها را می توانید درون کیسه فریزر در دمای محیط نگهداری کنید. نوش جان.

287489040_3262975567265504_8168971152197637505_n-1

63844-compressed

773f8b91-f058-42f0-bd87-79d261406d7e

نظر شما