شناسهٔ خبر: 66710590 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

این افزودنی خوش طعم قند خون را کنترل می‌کند

اقتصادنیوز: وقتی هل به صورت پودر مصرف شود ممکن است بتواند قند خون را کاهش دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از خبرآنلاین، یک مطالعه نشان داد که تغذیه موش‌ها با رژیم غذایی پرچرب و کربوهیدرات بالا (HFHC) باعث می‌شود که سطح قند خون آنها برای مدت طولانی‌تری نسبت به زمانی که با رژیم غذایی معمولی تغذیه می‌شدند، بالا بماند.

نشریه ایندیپندنت گزارش داد، رایج‌ترین روش استفاده از هل در پخت و پز یا نان‌ها و شیرینی‌جات و یا دم‌ کردن به همراه چای و دیگر دمنوش‌ها است. هل یک چاشنی همه کاره است و اغلب به کاری و غذاهای هندی و همچنین شیرینی‌های زنجبیلی، نان و سایر محصولات پخته شده اضافه می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما