شناسهٔ خبر: 66703955 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

برگزاری تجلیل از خیرین مدرسه ساز در استان کرمانشاه

در آیین بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان که با حضور مسئولین استانی و خیرین برگزار شد، از خیرین مدرسه ساز استان تجلیل به عمل آمد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در بیست و ششمین جشنواره استانی خیرین مدرسه‌ساز، اظهار کرد: دغدغه خیرین مدرسه‌ساز و استانداری درسرمایه‌گذاری برای نسل آینده مشترک است، چرا که برای تربیت فرزندانمان قسمت مهمی از آنچه که داریم، باید سرمایه‌گذاری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه‌ساز چون به آینده خوش‌بین هستند باساخت فضاهای آموزشی برای نسل آینده سرمایه‌گذاری می‌کنند.

استاندار کرمانشاه از ۳ برابر شدن اعتبارات مدرسه‌سازی در استان طی سال گذشته سخن گفت و افزود: در سفرهای شهرستانی مهمترین دغدغه ما، نظام آموزشی است.

وی ادامه داد: استان کرمانشاه وارث وضعیتی است که باید خوب آن را بشناسیم و برای تغییر آن تلاش و برنامه‌ریزی کنیم.

صحرایی از متوقف بودن پروژه خوابگاهی ۳۶۰ نفره دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه سخن گفت و افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته برای تکمیل این خوابگاه مجموعه استان ۱۵ میلیارد تومان و وزیر آموزش و پرورش هم ۱۵ میلیارد تومان بعلاوه تجهیزات کمک خواهد کرد تا ظرف ۲ ماه آینده خوابگاه را برای ۳۶۰ دانشجو معلم با تجهیزات کامل کنیم.

وی همچنین با یادآوری توافق صورت گرفته با وزیر آموزش و پرورش در راستای احداث یک اردوگاه بین‌المللی دانش‌آموزی، گفت: با توجه به ظرفیت همجواری با کشور عراق می‌توانیم اردوهای بین‌المللی را راه‌اندازی و از این ظرفیت فرهنگی استفاده کنیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به ظرفیت اردوگاه بین‌المللی، گفت: با وجود چنین اردوگاهی می‌توان میزبان بسیاری از مسابقات بود.

در ادامه این مراسم مرزبان نظری مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه  اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳۶ پروژه مدرسه سازی شامل ۴۰۰ کلاس درس در این استان در دست اجرا است.

وی با اشاره به اینکه زیربنای این تعداد پروژه ۴۹ هزار و ۶۷۵ مترمربع است، افزود: از مجموع پروژه‌های آموزشی در دست اجرا، ۱۱۰ مدرسه با مشارکت خیرین مدرسه ساز در دست ساخت است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه به پروژه‌های تحویلی سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: تا پایان سال گذشته تعداد ۸۳ پروژه با ۱۸۹ کلاس درس و به زیربنای ۱۷ هزار و ۱۲۰ متر مربع به بهره‌برداری رسیده است.

به گفته نظری، همه مدارس خشتی و گِلی در این استان حذف و جایگزین مدارس ساختمانی با تجهیزات و امکانات لازم آموزشی شده است.

وی به آمار پروژه‌های تحویلی از ۱۳۹۶ تاکنون پرداخت و ادامه داد: در این بازه زمانی ۴۴۲ پروژه آموزشی، ورزشی و فرهنگی احداث، تکمیل و مقاوم سازی شده و به بهره‌برداری رسیده است.

نظری زیربنای این تعداد پروژه را ۱۶۶ هزار و ۲۴۸ متر مربع اعلام و تصریح کرد: این تعداد پروژه آموزشی احداث شده شامل یک هزار و ۶۷۸ کلاس درس است.

وی به عملکرد خیرین مدرسه ساز در کرمانشاه پس از زلزله آبان ماه ۱۳۹۶ نیز اشاره کرد و گفت: از زمان مذکور تاکنون ۵۲۳ پروژه با زیربنای ۱۶۱ هزار و ۹۵۵ متر مربع در این استان ساخته شده است.

نظری هزینه صرف شده برای احداث و مقاوم سازی این تعداد پروژه آموزشی خیر ساز را سه هزار و ۱۶۲ میلیارد ریال اعلام کرد.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیزات مدارس استان کرمانشاه با تقدیر از اقدامات خیرین مدرسه ساز، گفت: پیش بینی می‌شود میزان تعهد خیرین نیک‌اندیش در جشنواره بیست و هفتم این استان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال باشد.

وی افزود: تعداد خیرین مدرسه ساز در این استان ۴۲۶ نفر است که از این تعداد ۲۶۸ نفر آقا، ۷۶ نفر خانم و ۸۲ مورد نیز حقوقی هستند.

یکی دیگر از سخنرانان مراسم  سلمان محمدی مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه بود که اظهار کرد: اگر ایران قوی می‌خواهیم باید آموزش و پرورش قوی داشته باشیم.

وی افزود: داشتن آموزش و پرورش قوی در گرو داشتن مدرسه قوی است، چرا که منشأ علم آموزی از مدرسه شروع می‌شود و همین علم قدرت و اقتدار برای کشور به ارمغان می‌آورد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه خاستگاه کسب قدرت در مدرسه است، گفت: در همین راستا بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز در سال جاری به نام خیرین مدرسه ساز پیشران ایران قوی نامگذاری شده است.

محمدی با بیان اینکه قدردان زحمات خیرین مدرسه ساز هستیم، خاطر نشان کرد: بسیاری از این خیرین به یاد درگذشتگانشان مدارسی را ساختند، زیرا تا زمانی که دانش آموزی در این مدارس تحصیل کند نیکی آن برای آن در گذشته ثبت خواهد شد.

وی از کمک حدود ۷۵۰ میلیارد ریالی خیرین برای ساخت مدرسه در این استان برای سال جاری خبر داد و تاکید کرد: برای داشتن کرمانشاهی قوی باید همه دست در دست هم بدهیم.

در پایان این جشنواره از جمعی از خیرین مدرسه‌ساز استان کرمانشاه توسط مسؤولان تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

نظر شما