شناسهٔ خبر: 66700339 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مردم‌سالاری‌آنلاین | لینک خبر

معرفی ۴ ماده خوراکی مضر برای سلامت مغز - مردم سالاری آنلاين

داشتن یک رژیم غذایی غنی از مواد مغذی حاوی آنتی اکسیدان‌ها، چربی‌های سالم و ریز مغذی‌ها به حفظ سلامت مغز کمک می‌کند. اما از طرف دیگر، غذاهای خاصی وجود دارند که مصرف آنها ممکن است برای مغز و عملکردهای آن ضرر داشته باشد؛ به خصوص اگر آنها را مرتب مصرف کنید.

صاحب‌خبر -

به گزارش مردم سالاری آنلاین، اگر به فکر سلامت مغز و عملکرد شناختی خود هستید، از مصرف این خوراکی‌ها اجتناب کنید:

۱)  مرغ سوخاری

خوردن مکرر غذاهای سرخ شده، مانند مرغ سوخاری، هیچ فایده‌ای برای مغز ندارد. هم‌چنین تحقیقات نشان می‌دهد که مصرف زیاد غذای سرخ‌شده، خطر آسیب به سلامت شناختی را بالا می‌برد.

 

۲)  پاستیل

تنقلاتی مانند پاستیل تقریباً فاقد هرگونه مواد مغذی هستند، زیرا اساساً از قند خالص ساخته شده‌اند. در حالی که قند به شکل گلوکز به عنوان منبع انرژی برای بدن مورد نیاز است، مصرف بیش از حد قند با اختلال در حافظه و افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.

 

۳)  هات داگ

گوشت‌های فرآوری‌شده تأثیر منفی بر سلامت شناختی دارد. متأسفانه این گوشت‌ها، بخصوص هات داگ، حاوی نیترات و نیتریت هستند که خطر ابتلا به بیماری‌های عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون و هم‌چنین سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و دیابت را افزایش می‌دهند.

 

۴)  نوشابه های رژیمی

مصرف بیش از اندازه آسپارتام (قند مصنوعی موجود در نوشابه‌های رژیمی) خالی از عارضه نیست؛ سردرد، سرگیجه، تومور مغزی، نقص عضو جنین و بروز حملات صرع از عوارض این ماده هستند.

برچسب‌ها:

نظر شما