شناسهٔ خبر: 66690233 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

پاکستان یک سامانه موشکی جدید را با موفقیت آزمایش کرد

به ادعای ارتش پاکستان، این کشور موفق به آزمایش یک سامانه موشکی جدید تحت عنوان "فتح - ۲" با برد عملیاتی ۴۰۰ کیلومتری شده است. به ادعای ارتش پاکستان، این کشور موفق به آزمایش یک سامانه موشکی جدید تحت عنوان "فتح - ۲" با برد عملیاتی ۴۰۰ کیلومتری شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار بین‌الملل خبرگزاری برنا، به ادعای ارتش پاکستان، این کشور موفق به آزمایش یک سامانه موشکی جدید تحت عنوان "فتح - ۲" با برد عملیاتی ۴۰۰ کیلومتری شده است.

این سامانه راکتی، می‌تواند دسترسی و توانمندی ارتش پاکستان را افزایش دهد.

طبق گزارش تارنمای خبرگزاری پاکستانی داون (بامداد) سیستم هدایت این موشک را به سلاحی دقیق تبدیل می‌کند که کشندگی و کارایی آن را افزایش می‌دهد، در حالی که حالت مسیر و فناوری هدایت ترمینال آن را قادر می‌سازد تا از سامانه‌های موشکی ضد بالستیک دشمن فرار کند.

فتح-۲ در لشکر‌های توپخانه ارتش برای مقابله و درگیری دقیق حملات هدف عمیق قرار می‌گیرد و ارتش پاکستان از آن در جنگ‌های متعارف استفاده خواهد کرد.

این آزمایش با حضور فرمانده ارتش، افسران ارشد سه سرویس و دانشمندان و مهندسان انجام شد.

رئیس جمهور، نخست وزیر، رئیس کمیته مشترک ستاد و رئیس ارتش این دستاورد را به نیرو‌های شرکت کننده و دانشمندان تبریک گفتند.

فتح دو از سری موشک‌های پاکستان با قابلیت جنگی قدرتمند است که می‌تواند اهداف خود را تا برد بالای ۴۰۰ کیلومتر شناسایی و منهدم سازد و از سد هرنوع سیستم دفاعی موشکی نیز عبور می‌کند.

این چهارمین آزمایش موشکی ارتش پاکستان طی کمتر از پنج ماه اخیر به شمار می‌رود. این کشور اواسط سال گذشته چند موشک از جمله موشک‌های بالستیک ابابیل با برد ۲۲۰۰ کیلومتر و غوری با برد ۱۳۰۰ تا ۱۵۵۰ کیلومتر را با موفقیت آزمایش کرد.

پاکستان با هدف افزایش توان نظامی و دفاعی خود، همواره می‌کوشد تا در زمینه توانایی‌های موشکی و نظامی، از همسایه و رقیب سنتی خود هند، عقب نماند.

به رغم تلاش‌های دوجانبه و بین المللی برای کاستن از تنش‌های میان پاکستان و هند به عنوان تنها قدرت‌های هسته‌ای جنوب آسیا، روابط این دو همسایه ناسازگار همواره شاهد تنش‌ها و اختلاف‌های شدید سیاسی و مرزی بوده و این اختلاف‌های کهنه که از سال ۱۹۴۷ تاکنون بر روابط دو کشور سایه انداخته است، تاکنون سبب شده که هند و پاکستان سه بار وارد جنگ تمام عیار شوند.

پاکستان که هند را تهدیدی بالقوه و همیشگی برای امنیت خود می‌داند، سعی می‌کند پا به پای هند توان نظامی خود را تقویت کند و بر اساس گزارش موسسه‌های مطالعات و تحقیقات بین المللی، حتی در برخی زمینه‌ها از جمله در زمینه ساخت سلاح‌های هسته‌ای و موشک‌های پیشرفته، سعی کرده از هند پیشی بگیرد.

پاکستان در زمینه تولید موشک‌های بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای به موفقیت‌های زیادی دست یافته است.

انتهای پیام/

نظر شما