شناسهٔ خبر: 66630260 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر خبر داد:

تولید سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در بابلسر

مدیر جهاد کشاورزی بابلسر از تولید سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش جام جم آنلاین مازندران، نصراله پورحسین باقری با اشاره به اهمیت تولید گوشت مرغ و جایگاه آن در سبد غذایی روزانه مردم از فعالیت 69 واحد مرغداری گوشتی و 15 واحد مرغ مادر گوشتی در شهرستان بابلسر خبر داد و گفت: سالانه 17 هزار تن گوشت سفید در شهرستان تولید می شود.

 

مدیر جهاد کشاورزی  شهرستان بابلسر بیان کرد: گوشت طیور به خصوص مرغ علاوه بر مقادیر بالای پروتئین دارای ویتامین های مختلف، چربی های کم اشباع و مواد معدنی مختلفی است که آنرا به یک منبع غنی از مواد مغذی برای سلامت و رشد انسان تبدیل می­ کند.

 

وی تصریح کرد: استفاده منظم و صحیح گوشت مرغ تاثیر بسزایی در سطح فعالیت های جسمی و ذهنی داشته و می­ تواند سلامت فرد را تا حد مطلوبی تضمین کند. 

نظر شما