شناسهٔ خبر: 66592792 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: طبنا | لینک خبر

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌ عروقی با مصرف زردچوبه

مصرف زردچوبه به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی‌عروقی کمک می‌کند و سیستم ایمنی بدن افراد را نیز تقویت می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت(طبنا)هزاران سال است که از زردچوبه به عنوان یک درمان گیاهی مورد استفاده قرار می‌گیرد، زردچوبه فواید بالقوه‌ای برای محافظت از کبد، تقویت ایمنی و کاهش آرتروز دارد، بنابراین با اضافه کردن زردچوبه به رژیم غذایی می‌توان سلامتی را تا حد زیادی بهبود بخشید، در ادامه به مزایای مصرف زردچوبه می‌پردازیم:

کاهش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی

نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که زردچوبه دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است و به رقیق شدن خون، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از باریک شدن شریان‌ها کمک می‌کند، بنابراین خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی‌عروقی را کاهش می‌دهد.

پیشگیری از بروز سرطان

کورکومین که ماده اصلی گیاه زردچوبه است، خطر آسیب سلولی و سرطان را کاهش می‌دهد، زیرا یک آنتی‌اکسیدان و ضدالتهاب است؛ علاوه بر این، نتایج بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که کورکومین دارای اثرات ضد توموری است که از تشکیل تومورها و گسترش سلول‌های خطرناک جلوگیری می‌کند.

کاهش التهاب

خواص ضدالتهابی قوی زردچوبه که بیشتر به ماده فعال زیستی کورکومین نسبت داده می‌شود، عملکرد واسطه‌های التهابی را به صورت مستقیم کنترل می‌کند و از بروز التهاب که علت اصلی بسیاری از بیماری‌ها است جلوگیری می‌کند.

تقویت سیستم ایمنی

تقویت سیستم ایمنی یکی از مزایای اصلی مصرف زردچوبه است، زیرا دارای خواص ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی است؛ از آنجا که کورکومین به خوبی جذب جریان خون نمی‌شود، مصرف آن با فلفل سیاه به جذب آن کمک می‌کند.

نظر شما