شناسهٔ خبر: 66592310 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: تین نیوز | لینک خبر

پرداخت بدهی های ۳۵ میلیارد تومانی راهداری به پیمانکاران

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از هدفگذاری برای اجرای آسفالت به طول ۱۰ هزار کیلومتر در ۱۰ کریدور اصلی جاده ای کشور در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

صاحب‌خبر -
تین نیوز

رییس سازمان راهداری از پرداخت بدهی ۳۵ میلیارد تومانی این سازمان به پیمانکاران خبر داد و گفت: تا خرداد ماه امسال پروژه هایی به ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان آماده بهره برداری می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از مهر، داریوش امانی رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، گفت: در سال گذشته پروژه های راهداری و حمل و نقلی استان قم با صرف اعتبار قریب به ۱,۱۰۰ میلیارد تومان اجرا شد که شاخص ترین آن ها اتمام پروژه مهم نصب نیوجرسی در اتوبان قم - تهران بود. هم اکنون پروژه های متعددی در حوزه راهداری در سطح استان قم به ارزش قریب به ۱,۲۵۰ میلیارد تومان در حال آغاز عملیات اجرایی است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به حجم بالای ترافیک در اتوبان تهران - قم، تاکید کرد: این اتوبان به عنوان دومین اتوبان پرتردد کشور و عبور خودروهای ۱۷ استان کشور، جوابگوی تقاضای کنونی ترافیک نبوده و ضروری است با استفاده از ظرفیت جاده قدیم قم - تهران برای رفع ترافیک این محور در کوتاه مدت چاره اندیشی شود.

امانی با اشاره به تاکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر اجرای نهضت آسفالت در سال جاری گفت: برنامه ریزی ها برای اجرای دو برابر آسفالت در سطح جاده های کشور در مقایسه با سال گذشته انجام شده و در حال ابلاغ مجوزها و اعتبارات به استان ها هستیم.

وی با اشاره به هدف گذاری اجرای آسفالت به طول ۱۰ هزار کیلومتر در ۱۰ کریدور اصلی و ترانزیتی کشور در سال ۱۴۰۳، تصریح کرد: ارزش قراردادهای روکش آسفالت در سال جاری به ۳۰ هزار میلیارد تومان می رسد و برای تحقق این هدف، علاوه بر اعتبارات کنونی، به کمک مالی ۱۰ هزار میلیارد تومانی نیاز است. همچنین به مرور زمان بدهی قریب به ۳۵ هزار میلیارد تومانی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای به پیمانکاران پروژه های راهداری در حال پرداخت است.

امانی گفت: تا خرداد ماه امسال پروژه هایی به ارزش ۲۴ هزار میلیارد تومان آماده بهره برداری می شوند که بخشی از این پروژه ها در جریان سفرهای استانی و با حضور وزیر راه و شهرسازی افتتاح می شوند. کار تأمین منابع و خرید ۸۰۰ دستگاه ماشین آلات سنگین و ۲۰۰ دستگاه ماشین آلات مأموریتی انجام شده است و با تصویب هیأت دولت، به ناوگان راهداری کشور افزوده می شوند.

برچسب‌ها:

نظر شما