شناسهٔ خبر: 66571927 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: شانا | لینک خبر

مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و دبیر کارگروه توسعه دارایی‌های نامشهود:

جامعه نیازمند نقش زنان در صنعت و فناوری است

مدیر کانون مدیریت دارایی‌های فکری و دبیر کارگروه توسعه دارایی‌های نامشهود با بیان اینکه جامعه نیازمند حضور زنان است و باید تفکر زنانه در تصمیم‌گیری‌های مدیریتی ظهور یابد، تصریح کرد: جامعه نیازمند نقش زنان در صنعت و فناوری است. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار شانا، میترا امین‌لو در رویداد تخصصی «شبکه راهبردی زنان متخصص صنعت نفت، همسو با پایداری» که عصر امروز (دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌) در حاشیه دومین روز از بیست‌و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی برگزار شد، گفت: در پنج سال گذشته مشارکت زنان در ثبت اختراع در ایران ۵ درصد افزایش یافته است و زنان در حوزه سلامت بیشترین مشارکت را داشته‌اند که در اوج کرونا این مشارکت به‌طور خیره‌کننده‌ای انجام شد.

خدیجه گودرزی، مشاور مدیرعامل شرکت ملی نفت در امور خانواده نیز در این نشست با بیان اینکه پارسال، در بیستوهفتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی به‌شدت نیاز به بسترسازی مناسب برای حضور زنان در عرصه‌های مختلف صنعت نفت احساس شد، اظهار کرد: سخنرانان زن نشست تخصصی پتروتک در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، ۱۵ درصد افزایش یافت و فرصت ظهور برای توانایی‌های زنان صنعت نفت را فراهم کرد.

انرژی تجدیدپذیر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است

در ادامه این نشست سید مسلم موسوی درچه، رئیس انجمن انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با بیان اینکه ما جزو رتبه‌های نخست جهان در حوزه نفت و گاز هستیم، افزود: کشور ایران در زمینه استفاده از انرژی‌های پاک به جای سوخت‌های فسیلی بسیار غافل است.

وی با بیان اینکه ۷۵ درصد انتشار گازهای گلخانه‌ای به دلیل سوخت‌های فسیلی است که منجر به آسیب‌های تغییرات اقلیمی می‌شود، افزود: کشور ما جزو کشورهای در معرض خطر آسیب‌های ناشی از تغییرات اقلیمی است.

رئیس انجمن انرژی‌های تجدیدپذیر ایران با بیان اینکه استفاده از سوخت‌های فسیلی باید به طرز قابل‌توجهی کاهش یابد، گفت: هم‌اکنون ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی و انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان بیش از انرژی‌های فسیلی است، اما ایران در این زمینه پیشرفت مطلوبی نداشته است.

موسوی درچه با تأکید بر اینکه عصر نفت و گاز زمانی اتفاق می‌افتد که اقتصاد حوزه انرژی به سمت انرژی‌های پاک سوق داده شود، یادآور شد: انرژی تجدیدپذیر یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

شعار میدان‌های دیجیتال کار کمتر و انجام مسئولیت‌های بیشتر است

در ادامه این نشست مهرانگیز نادری، رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه شعار میدان‌های دیجیتال کار کمتر و انجام مسئولیت‌های بیشتر است، گفت: هنگامی که جهان به سمت انقلاب صنعتی به پیش می‌رود، صنایع نفت و گاز کشور ما نیز به ناچار باید همگام با این علم گام بردارند.

وی با اشاره به اینکه عملیات دیجیتال‌سازی صفر تا صد امکان‌پذیر است، افزود: تحقیقات انجام‌شده در میدان نفت و گاز پارس جنوبی نشان می‌دهد دیجیتال‌سازی این میدان تاکنون ۱۰ درصد پیشرفت داشته است.

رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت و گاز پارس، نظارت، بازرسی و عملیات بر دارایی‌ها از راه دور، تولید درون‌میدانی، بهره‌وری میدانی و مدیریت ناوگان را ازجمله اهمیت‌ها و مزیت‌های میدان‌های دیجیتال برای شرکت‌های نفت و گاز دانست.

نادری همچنین افزایش کارایی عملیاتی که تأثیر مستقیمی بر کربن‌زدایی دارد، بهبود شرایط کاری، تسهیل ویژگی‌های گزارش‌دهی آسان، نگهداشت داده‌ها و اسناد، توسعه ظرفیت تحقیق و توسعه را نیز ازجمله ویژگی‌های بارز میدان‌های نفت و گاز دیجیتال نام برد.

نظر شما