به گزارش خبرنگار ایرنا، حسن سعدالدین شامگاه سهشنبه در نشست خبری به مناسبت اعلام برنامههای دهه کرامت در سمنان افزود: استان پنج هزار خادم یار دارد که ۴۷ درصد آنها از بانوان هستند.
وی به متوسط سنی ۴۵ سال در بین خادمیاران رضوی سمنان اشاره و اضافه کرد: افراد تا ۵۵ سال قابلیت ورود به عرصه یاوران رضوی دارند و سعی شده در بخش یاوران رضوی جوانسازی شود.
وی با بیان اینکه یاور رضوی ابتدای ورودشان باید پس از ۶ ماه خدمت و تایید به خادمیار تبدیل شوند، افزود: مدیریت کانونهای خدمت رضوی استان ۱۸۵ کانون دارد که شامل ۶۵ کانون تخصصی و ۱۲۰ کانون محله ای شهری و روستایی است.
سعدالدین با اشاره طرحهای اقتصادی به میزان ۹۵ میلیارد ریال طرح که به بانکها معرفی شدند و ۷۵ میلیارد ریال طرح به سرانجام رسید، تاکید کرد: در قالب کانون سلامت ۱۷۰ پزشک عمومی و متخصص در حال همکاری هستند که ۶۴ نفر خادمیار محسوب میشوند.
وی به برگزاری ۲ اردوی نذر سلامت در دهه کرامت اشاره کرد و اعزام تیم دندانپزشکی به روستاهای منطقه کالپوش را از دیگر برنامههای دهه کرامت بیان کرد.
به گفته وی، کانون ورزشی، مشاوره و مددکاری، اردوهای جهادی، حقوقی، بانوان و خانواده، علمی، کتاب و کتابخوانی، محله ای، رسانه و فضای مجازی، عنوان برخی کانونهای تخصصی تحت مدیریت کانون خدمت رضوی است.
«چهارشنبههای امام رضایی»
سعدالدین بیان کرد: تعلیم و تربیت مجری طرح «چهارشنبههای امام رضایی» است و ترویج خدمت رسانی در این روز به نام امام رضا(ع) هدف گذاری شده است. کانون وقف و نذر نیز برای کمک به نیازمندان فعالیت دارد.
وی با اشاره به حدیثی از امام رضا(ع) مبنی بر اینکه «هیچ عملی نزد خدا پس از فرایض، به اندازه شادکردن مردم نیست» افزود: کانونهای رضوی با خدمت به مردم به دنبال رضایت عمومی و حل مشکلات جامعه است.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان سمنان با اشاره به اعزام اردوی خدمات پزشکی به فرومد با هزینهکرد هفت میلیارد و ۵۰۹ میلیون ریال برای کمک به مردم، افزود: خدمات این کانون در سه راهبرد خادم مخلص، خدمت کریمانه و مخدوم محترم تعریف شده است.
توزیع ۱۵ هزار بسته معیشتی به ارزش هر بسته ۱۰ میلیون ریال، ۲۰۰ هزار اطعام، برپایی ۵۰ موکب در مسیر زوار، توزیع لوازم آموزشی به ارزش یک و نیم میلیارد ریال، اسکان ۱۰ هزار زائر، اعزام زائر اولی در قالب ۱۳ کاروان با ۶۰۰ نفر، و برنامهریزی برای اعزام ماهانه یک کاروان طرح «مهر درخشان» زائر اولی، از جمله عملکردهای سال گذشته مدیریت کانونهای خدمت رضوی سمنان بیان شد.
به گفته سعدالدین، سه مورد وقف جدید در شهرهای سمنان، سرخه و گرمسار شامل زمین، خانه و آپارتمان امسال ثبت شد و رسانه ها در هدایت واقفان نقش مهمی دارند.
وی به ۲ طرح دهه کرامت شامل «سپاس معلم» برای۵۰ معلم شاخص شناسایی شده با هدیه از آستان قدس و طرح «خداقوت کارگر» برای تقدیر از ۵۰ کارگر شاخص در دهه کرامت خبر داد.
برگزاری جشن خادمیاران با حضور آیت الله میرباقری منتخب مردم استان سمنان در مجلس خبرگان رهبری، نمایشگاه وعده صادق، شادپیمایی خانوادگی از میدان امام رضا(ع) سمنان تا پارک موزه دفاع مقدس، توزیع بسته های معیشتی، بازدید از خانواده های شهدا و جانبازان، جشن موتوری و خودرویی، محفل ادبی پنجره فولاد، غبارروبی امامزادگان و گلزار شهدا، برنامه ۱۰ مسجد ۱۰ کرسی قرآنی، انجام ۲۰ هزار اطعام، ایجاد بازارچه سرای خاتون برای صنایع دستی بانوان و آزادسازی پنج زندانی جرائم غیرعمد با یک میلیارد ریال، به همراه برنامه «زیر سایه خورشید» برای هفدهمین سال در هشت شهرستان، از برنامههای دهه کرامت عنوان شد.
خادمیاران و یاوران رضوی در استانها ۶۴۰ عرصه کاری برای خدمت دارند که فعالیتهای عمومی و مردمی را شامل میشود و با تایید کانون دستمزدشان میتواند یک شیفت خادمی در حرم آستان قدس رضوی باشد.
نظر شما