به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، سرودهای «دانش» از اصفهان، «ایران من» از گلستان، «بازیهای محلی» از کرمان، «ایران سرافراز» از تهران، «خوشا غریاز دهکرد» از چهارمحال و بختیاری، «خاک مهرآیین» از قم و «فداکار» از هرمزگان، هفت گروه برگزیده بخش آزاد هستند.
همچنین سرودهای «عهد و پیمان» از چهارمحال و بختیاری، «قالی بافی» از کرمان، «دنیای قشنگ» از یزد، «خلیج فارس» از هرمزگان، «مرغ آمین» از مرکزی، «آیهی گیلانه» از گیلان، «ایران من» از قزوین، «جان جانان» از زنجان، «غم سیستو» از سیستان و بلوچستان، گروههای برگزیده بخش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به شمار میروند.
بر اساس این خبر، دومین جشنواره ملی سرود آفرینش در دو مرحله استانی و کشوری برگزار میشود. مرحله استانی آن در ۲۹ استان کشور از ابتدای بهمن سال ۱۴۰۲ شروع و تا نیمه اسفند به طول انجامید.
در دومین دوره این رویداد هنری بیش از ۱هزار و ۱۱۱ گروه سرود در دو بخش کانونی و آزاد و حدود ۲۰هزار کودک و نوجوان حضور پیدا کردند.
بر همین اساس پس از دریافت آثار از سوی دبیرخانه مرکزی، روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ هیئت انتخاب شامل هادی ربیعی مدرس سرود، علی خواجهنژادیان مدیرکل کانون استان فارس، عزیزه ریحانیمنفرد کارشناس هنری استان زنجان، مجتبی حاذق مدیر آفرینشهای ادبی و هنری و آذر مشهدی کارشناس هنری مدیریت آفرینشهای ادبی و هنری کانون داوری اولیه آثار را انجام دادند.
بر اساس این خبر، به منظور اصلاح اجراهای پایانی برای حضور در مرحله کشوری، به گروههای برگزیده مشاورههای تخصصی از سوی افراد صاحبنظر ارائه میشود.
مراسم پایانی دومین جشنواره ملی سرود کانون قرار است در تیر سال جاری همزمان با عید سعید غدیر خم با حضور ۳۰۰ کودک و نوجوان (۱۶ گروه منتخب) به همراه مربیان همراه و سرپرست گروه برگزار شود.