شناسهٔ خبر: 66488175 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

چهار نفر مبتلا به تب کریمه کنگو و یک نفر از هموطنان فوت کردند

مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۴نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت کردند. مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۴نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا، امین اسدی مشاور معاون وزیر و مدیرکل روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون ۴نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده اند که متاسفانه ۱ نفر فوت کردند ، بنابراین انتظار می رود هموطنان نکات بهداشتی را رعایت کنند. 

وی گفت: با توجه به اینکه شرایط تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو (مشترک بین انسان و دام) در کشور مهیا شده است، اما رعایت اصول بهداشتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. 

مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در در مای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد.( دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته قابل کنترل است. 

اسدی گفت: خوشبختانه با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا در سال جاری نسبت به سال گذشته  ۵۰ درصد کاهش داشته ، همچنین این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود. 

وی در پایان خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعا به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

نظر شما