داریوش وکیلی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در این مرحله خدمات بهصورت گستردهتر ارائه میشود، اظهار کرد: در طرح توانمندسازی بیماران ضایعه نخاعی بیماران تحت آموزشهای تخصصی، سلامت روان، اشتغال و معاش قرار میگیرند.
وی با اشاره به اینکه در گام نخست ۲۵ نفر از بیماران ضایعه نخاعی در گلبهار شناسایی شدند، گفت: معلولان دارای مشکلات ضایعه نخاعی برای حضور در جامعه نیازمند برخورداری از تجهیزات موردنیاز هستند.
رئیس بهزیستی شهرستان گلبهار اظهار کرد: اگر ابزارهای مناسب همچون صندلی چرخدار برای معلولان ضایعه نخاعی فراهم شود این افراد میتوانند در جامعه به فعالیت بپردازند.
وی افزود: حوادث مهمترین علل ابتلای افراد به معلولیتهای مهم ضایعات نخاعی است که علاوه بر مشکلات فراوان بار مالی زیادی به حوزه توانبخشی تحمیل میکند.
وکیلی اظهار کرد: خدمات ارائهشده در این طرح شامل ویزیت رایگان مددجویان ضایعه نخاعی توسط پزشکان مجرب و متخصص و همچنین تجویز و توزیع دارو و سایر اقلام بهداشتی ازجمله باند، سوند نلاتون و... وسایل کمک توانبخشی مانند تشک مواج و محافظ تشک و تعمیر ویلچر است.
وی با اشاره به آموزشهای تخصصی در خصوص مراقبتهای فردی و بهداشتی به مددجویان و خانواده آنها توسط تیم درمان، گفت: در مرحله اول اجرای طرح توانمندسازی معلولین ضایعه نخاعی خدمات مربوطه توسط مجمع نیکوکاری آفتاب به ۲۵ نفر از معلولین ضایعه نخاعی شهرستان ارائه شد.
انتهای پیام
نظر شما