شناسهٔ خبر: 66403819 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در بروجرد پارسال خدمات مشاوره ای دریافت کردند

بروجرد - ایرنا - کارشناس مسوول واحد سلامت روان شبکه بهداشت و درمان بروجرد گفت: ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر در این شهرستان سال گذشته خدمات روانشناسی و مشاوره ای دریافت کردند.

صاحب‌خبر -

مریم ترابی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: پنج هزار و ۹۰۰ نفر مورد مداخلات روانشناسی اختلالات مختلف اعم از افسردگی، اضطراب و سایر موارد، ۹۵۰ نفر مداخلات همسر آزاری، ۸۵۰ نفر مداخلات کودک آزاری، یک هزار و ۲۰۰ نفر مداخلات توانمندسازی و ۲ هزار و ۵۰۰ نفر نیز از نظر مصرف مواد مخدر و یک هزار و ۱۰۰ نفر در حوزه خودکشی مورد مشاوره قرار گرفته اند.

وی با تاکید بر ضرورت مداخلات روانشناسی و لزوم آشنایی بیشتر مردم با خدمات مشاوره ای افزود: براساس استاندارهای لازم به ازای هر ۴۰ هزار نفر باید یک روانشناس وجود داشته باشد که در بروجرد هم اکنون این استاندارد وجود دارد و علاوه بر مراکز شهری در روستاهای بروجرد نیز تعدادی روانشناس فعالیت می کنند.

ترابی با اشاره به فعالیت ۱۰ مرکز سلامت شهری در بروجرد بیان کرد: هر کدام از این مراکز ۲ پایگاه دارند و در هر کدام از مراکز سلامت شهری روانشناس حضور دارد و خدمات دهی آنها در حوزه های مختلف رایگان است و علاوه بر این در مراکز روستایی نیز روانشناس حضور دارد و خدمات رایگان ارائه می شود و مردم می توانند برای دریافت مشاوره و نیاز به مداخلات روانشناسی به این مراکز مراجعه کنند.

کارشناس مسوول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان بروجرد اضافه کرد: مراکز سلامت شهری در بروجرد شامل مرکز سلامت بعثت، مرکز سلامت بهشتی، باهنر، فولادی، رجایی، قدس، تسبیحی، خالقی، اهل بین و مرکز سلامت طالقانی است و مراکز روستایی شامل روستای همت آباد، ونایی، کفشگران، شیروان و بزازنا است.

وی یادآور شد: در کلینیک زرین کوب بروجرد نیز هر روز روانشناس حضور دارد و افراد با تعرفه دولتی می توانند از خدمات روانشناسی بهره مند شوند.

ترابی با اشاره به فعالیت مرکز سلامت سراج در بروجرد ادامه داد: این مرکز با مجوز وزارت بهداشت سال گذشته در بروجرد افتتاح شده که در این مرکز روان پزشک حضور دارد و بیماری های شدید روانی یعنی بیماری که به هر دلیلی به مرحله مزمن رسیده در این مرکز جذب و پذیرش می شوند و هم اکنون روزهای یکشنبه و سه شنبه فعال است و خدمات آن به صورت رایگان ارائه داده می شود.

کارشناس مسوول سلامت روان شبکه بهداشت و درمان بروجرد افزود: دراین مرکز بیمار مورد پیگیری قرار می گیرد و هیچ بیماری پس از مراجعه به حال خود رها نمی شود و به طور مستمر از سوی مرکز پرونده بیمار مورد پیگیری و رسیدگی قرار می گیرد، یعنی پس از تشکیل پرونده و مراجعه بیمار، به طور مستمر روند درمان و وضعیت بیمار مورد رسیدگی قرار دارد.

وی با اشاره به نتیجه یک پژوهش که از نظر میزان شیوع اختلالات روانی طی سال ۱۴۰۰ انجام شده است، گفت: در این تحقیق میزان شیوع اختلالات مختلف روانی حدود ۲۹ درصد اعلام شده است که در استان لرستان این میزان بیشتر از میانگین کشوری بوده که همین ضرورت توجه به مداخلات روانشناسی را بیشتر می کند.

نهم اردیهبشت ماه به عنوان روز روانشناس و مشاوره نام گذاری شده است.

نظر شما