بهادر اسدی گفت:با افتتاح ۱۷ مرکز مشاوره خانواده دادگستری استان در سال گذشته و توسعه کمی و کیفی این مراکز در کنار دادگاههای خانواده و برگزاری هدفمند کارگاههای آموزشی برای خانوادههای در معرض طلاق، شاهد کاهش ۲ درصدی طلاق در استان کردستان بودهایم.
سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کردستان اظهار کرد: آمار طلاق کردستان در سال ۱۴۰۱ حدود، ۵ هزار و ۳۱۰ مورد بود که در سال ۱۴۰۲ به ۵ هزار و ۲۰۵ مورد کاهش یافت است.
وی افزود: برنامهریزی در جهت کاهشی کردن روند طلاق در استان با هماهنگی و همکاری سازمانهای متولی و با نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان از سالهای گذشته آغاز شده است و تلاش برای کنترل هر چه بیشتر آمار طلاق ادامه دارد.
وی همچنین از بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد تمامی مراکز مشاوره پیش از طلاق در حوزههای قضائی این استان خبر داد و گفت: با ارجاع متقاضیان دعاوی خانواده به مراکز مشاوره برای دریافت خدمات مشاوره و مددکاری و تلاش در زمینه افزایش حداکثری صلح و سازش در بین زوجین، این مراکز در جلوگیری از فروپاشی خانواده و تحکیم بنیان آن میتوانند مهمترین نقش را داشته باشند.