به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ فیلم سینمایی «اقیانوس پشت پنجره» که در بخش مسابقه فستیوال «CMS»، در کشور هندوستان، با فیلمهایی از کشورهای اسپانیا، انگلیس، چین، کانادا، هند، سوییس، پاکستان، آلمان و اندونزی رقابت میکرد، موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان در بخش «سینمای آینده» این جشنواره شد.
این جایزه شامل تندیس طلایی و مبلغ ۲۵۰ هزار روپیه هند است که به کارگردان و تهیه کننده اثر تعلق میگیرد.
در این جشنواره فیلمهایی به رقابت میپردازند که موضوعاتی، چون وحدت یا صلح جهانی را محور اصلی فیلمنامههای خود قرار داده اند. آثاری که راهکارهایی برای کودکان و نوجوانان و رسیدن به امنیت و آیندهای مطمئن برای الهام بخشیدن به نسلهای مختلف ارایه میدهند. فیلمهایی که تنها به بازار فروش و سرگرم کردن کودکان نمیاندیشند و با دیدگاهی جهانی، به ارزشهای اخلاقی و تاثیرگذار بر آینده کودکان و نوجوانان نیز توجه دارند.
جشنواره بین المللی کودکان سینه مونته سوری (CMS)، از ۱۵ تا ۲۱ آوریل ۲۰۲۴ (۲۷ فروردین تا ۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) در شهر لاکنو هند برگزار شد و هیات موسس و دبیر جشنواره در سال ۲۰۲۴، با شعار «درود بر جهان»، اندیشه و آموزههای اخلاق شناس و حقوقدان بزرگ هند، «مهاتما گاندی» را سرلوحه اهداف این جشنواره قرار داده اند.
جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (۱۳۹۸)، جایزه صلح جهانی کنوانسیون حقوق بشر (۲۰۲۰)، جایزه هیات داوران یونیسف از جشنواره کوک اصفهان (۲۰۲۰)، جایزه بهترین فیلم کودک جشنواره سانفرانسیسکو (۲۰۲۰)، بهترین فیلم کودک و نوجوان زیروپلاس روسیه (۲۰۲۱)، جایزه بهترین فیلم کودک کینولاب لهستان (۲۰۲۲) از جمله جوایزی است که این فیلم کسب کرده است.
فیلم «اقیانوس پشت پنجره» داستان کودکان بومی و نیازمند جزیرهای زیبا و کوچک را روایت میکند که میخواهند با کارناوالی که تدارک دیده اند، با موسیقی سنتی و رقص و نمایشهای آیینی، جزیره خود را به توریستهای خارجی معرفی کنند و از این طریق درآمدی داشته باشند.
این فیلم، در تابستان سال ۱۳۹۸ در جزیرههای قشم و هنگام ساخته شد و عوامل آن عبارتند از بازیگران: محمد آزادی، حدیثه کرمی، جعفر قاسمی، ایوب رحیمی، مهران مظفری، غلام رنجبر، سید طاهر عزیزپور، بهرام کمیجانی، نویسنده و کارگردان: بابک نبی زاده، تهیه کننده: سید جلال چاوشیان، مجری طرح: محمد رضا کریمی صارمی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، آهنگساز: محمد فرشته نژاد، طراح صحنه و لباس: مجید علی اسلام، تدوین: کاوه ایمانی، مدیر تولید: مهدی مددکار، پشتیبانی تولید: محمد حبیبی، صدابردار: جعفر علیان، عکس: مصطفی مهدوی، علی اکبر اسماعیلی، صداگذار: مهزیار یزدانی نیا، برنامه ریز: محمد حمیدی، دستیار اول کارگردان: حامد نوبری، منشی صحنه: نرگس مولوی، تصحیح رنگ و نور: علی شهریاری، گریم: داریوش صالحیان. هاشم جوری، پخش بین الملل: فاطمه محسنی، مدیر روابط عمومی: حمید حسین زاده.
بابک نبی زاده در قالب یادداشتی درباره فیلم نوشته است: «رنج ها، روزی به آرامش میانجامند و سادگی و صداقت، بالاخره به بار مینشیند. این موفقیتها مرا به یاد مشکلات و رنجهایی میاندازد که در مسیر ساخت فیلم تجربه کردم. به یاد همکاران عزیز و همراهانم در جریان ساخت فیلم که در گرمای طاقت فرسای تیر ماه جزیره قشم و با وجود امکاناتی بسیار ساده و معمولی، با تمام وجود، همراهی ام کردند و بیشترین انرژی و توانشان را گذاشتند. کسی باور نمیکند که این فیلم در سال (۹۸) با یک دهم بودجه فیلمهای رایج در آن زمان ساخته شد و اگر هنوز پس از چندین سال، این فیلم به نقاط مختلف دنیا سفر میکند، به خوبی دیده میشود و انصاف و عدالت خداوند بر آن جاری میشود، به نظرم حاصل همان رنج ها، ساده بودنها و صداقت هاست. از تهیه کننده خوب فیلم و از پخش بین الملل کانون پرورشی فکری، ممنونم که همواره از «اقیانوس پشت پنجره» حمایت میکنند. بسیار خوشحالم که به واسطه حضورهای بین المللی این فیلم، زیباییهای سرزمینم ایران و استعداد و توانمندی کودکانش، دیده میشوند.»
انتهای پیام/
نظر شما