شیری پور با بیان اینکه طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در فروردین ماه همزمان با سراسر کشور در استان آذربایجان شرقی اجرا شد گفت: ۱۱۱ نفر از کارشناسان اداره کل دامپزشکی بر تولید، بسته بندی، فرآیند حمل و نقل و عرضه فرآوردههای خام دامی استان نظارت کردند.
وی اظهار کرد: این کارشناسان در قالب ۳۵ گروه ثابت و ۶۳ گروه سیار و در ۲ نوبت کاری از ۸ تا ۲۰ بر کشتارگاه ها، مراکز تولیدی، بسته بندی، مراکز عرضه و فروشگاههای بزرگ عرضه فرآوردههای خام دامی، رستورانها و غذاخوریها در راستای تضمین سلامت چرخه تولید تا عرضه فرآوردههای خام دامی در این ایام نظارت کردند.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: یکی از مهمترین وظایف اداره کل دامپزشکی استان تامین و تضمین بهداشت و سلامت فرآوردههای دامی است که در بازههای زمانی خاص مانند ماه مبارک رمضان و یا عید نوروز با توجه به افزایش تقاضای مردم برای تهیه انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی اجرا میشود.
شیری پور ادامه داد: در این طرح بیش از ۲۰ هزار نفرساعت کار نظارتی ثبت شد و علاوه بر گروههای دامپزشکی، گروههای مشترکی نیز با همکاری و مشارکت ادارات کل تعزیرات حکومتی و صمت، شبکه بهداشت و درمان بر مراکز عرضه نظارت کردند.
وی یادآور شد: در این طرح بیش از ۱۳ هزار و ۸۰۰ مورد بازدید از مراکز تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان انجام شد و مواد و فرآوردههای خام دامی غیربهداشتی، غیرمجاز و غیرقابل مصرف انسانی در استان کشف، ضبط و پس از اخذ دستور مقام قضایی امحا شد.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی ادامه داد: در این طرح ۶۴ مورد نمونه برداری از موارد مشکوک برای تشخیص بهتر سلامت آنها انجام شد و نمونهها به آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی استان و مرکز تشخیص کشور ارسال شد.
شیری پور افزود: در اجرای این طرح ۳۳ مورد پرونده برای متخلفان بهداشتی با عنوان تهدید علیه بهداشت عمومی تشکیل شد و به مراجع قضایی معرفی شدند و ۶ واحد نیز به علت تخلفات بهداشتی متعدد پلمب شدند.
وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در تولید، بسته بندی و عرضه فرآوردههای خام دامی مراتب را از طریق شماره تلفن ۱۵۱۲ به کارشناسان این اداره کل اطلاع دهند.
نظر شما