شناسهٔ خبر: 66102734 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

پکن حمله رژیم صهیونیستی را به سفارت ایران در دمشق محکوم کرد

وزیر خارجه چین در گفت‌وگوی تلفنی با همتای آمریکایی خود بار دیگر حمله رژیم صهیونیستی را به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق محکوم و بر ضرورت احترام به حاکمیت ایران و سوریه تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

خبرگزاری میزان - آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا، به صورت تلفنی با وانگ یی، همتای چینی خود گفت‌وگو کرد.

پس از این تماس تلفنی، چین روز جمعه از آمریکا خواست تا «نقش سازنده» در خاورمیانه ایفا کند.

در همین حال وزارت خارجه آمریکا می‌گوید که بلینکن از این تماس استفاده کرده تا از پکن بخواهد از نفوذ خود برای منصرف کردن ایران از حمله به رژیم صهیونیستی استفاده کند.

وزارت خارجه چین امروز جمعه ضمن تایید این تماس تلفنی گزارش داد که وانگ یی حمله رژیم صهیونیستی را به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق به شدت محکوم کرده است.

وزیر خارجه چین در عین حال بر حق «تخلف‌ناپذیر» امنیت نهاد‌های دیپلماتیک و لزوم احترام به حاکمیت ایران و سوریه تاکید کرد.

مائو نینگ، سخنگوی وزارت خارجه چین، گفت: چین به ایفای نقش سازنده در حل مسئله خاورمیانه ادامه خواهد داد و به بهبود اوضاع کمک می‌کند.

وی تاکید کرد: به‌ویژه طرف آمریکایی باید نقش سازنده‌ای ایفا کند.

انتهای پیام/