به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی مه ولات، گفت:با گرم شدن شدن هوا و افزایش فعالیت کنهها اقدامات پیشگیری و کنترل بیماری ویروسی تب کریمه کنگو تشدید می شود.
مهدی ابراهیم زاده افزود: استفاده از دستکش و ماسک در هنگام تماس و ذبح دام و خرد کردن گوشت، انجام سم پاشیهای ادواری دام و جایگاه و کشتارگاه دام، بهسازی و اصلاح ساختار دامداریها توسط دامداران جهت جلوگیری از پنهان شدن کنه در شکاف دیوار، کشتار بهداشتی دام در کشتارگاه، تهیه گوشت از مراکز مجاز زیر نظردامپزشکی و خودداری از کشتار دام به صورت غیر مجاز خارج از کشتارگاه، نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ و جگر ۴۸ ساعت در دمای ۴درجه سانتی گراد در یخچال و آگاهی بخشی روشهای کنترل و پیشگیری به شهروندان، از مهمترین راههای پیشگیری و کنترل بیماری است.
نظر شما