شناسهٔ خبر: 66091878 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

تسلیت حزب الله به هنیه درپی شهادت فرزندان و نوه‌هایش

حزب الله لبنان نیز به هنیه به خاطر شهادت فرزندان و نوه هایش تسلیت گفت و ابراز امیدواری کرد که ثمره این خون‌ها پیروزی نیرو‌های مقاومت باشد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین‌الملل دفاع‌پرس به نقل از العهد، در پی شهادت جانکاه شماری از فرزندان اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در حمله جنایتکارانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه، شماری از رهبران و سازمان‌ها و شخصیت‌های سیاسی شهادت فرزندان هنیه را به وی تبریک و تسلیت گفتند.

در این راستا حزب الله لبنان نیز به هنیه به خاطر شهادت فرزندان و نوه هایش تسلیت گفت.

نعیم قاسم معاون دبیرکل حزب الله لبنان در تماس تلفنی با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس شهادت تعدادی از فرزندان و نوه‌های وی را تسلیت گفت.

شیخ نعیم قاسم همچنین این ضایعه را به خانواده هنیه، رهبران جنبش مقاومت، مردم غزه و ملت فلسطین تبریک و تسلیت گفته است.

معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین از خداوند متعال خواست که ثمره این جانفشانی‌ها پیروزی مردم غزه، نیرو‌های مقاومت و همه مردم فلسطین و امت اسلامی باشد.

انتهای پیام/ 271