شناسهٔ خبر: 66031470 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: پارس نیوز | لینک خبر

طرز تهیه حلوای پسته ارومیه با ساده ترین مواد اولیه

طرز تهیه حلوای پسته که یکی از انواع حلواهای خوشمزه و جذاب است که از آن در مهمانی ها و محفل ها برای پذیرایی استفاده می شود بسیار ساده است.

صاحب‌خبر -

طرز تهیه حلوای پسته که یکی از خوشمزه‌ترین سوغاتی‌های این شهر است و معمولا به عنوان شیرینی عید نوروز، شیرینی پذیرایی در مهمانی و مراسم‌ مذهبی و شیرینی ماه رمضان سرو می‌شود بسیار ساده است و در این مطلب از پارس نیوز با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا خواهید شد.

همچنین در پارس نیوز بخوانید : طرز تهیه حلوا ایرمیک کاکائویی خوشمزه به روش ترکیه ای

برای تهیه حلوای پسته مجلسی در ابتدای کار آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه آرد را درون تابه می ریزیم و تابه را روی حرارت ملایم قرار داده، سپس به مدت ۴۵ دقیقه تفت می دهیم تا بدون تغییر رنگ بوی خامی آرد گرفته شود.

پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت بر می داریم و آرد را درون الک می ریزیم، سپس مجددا الک کرده و درون تابه بر می گردانیم. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن جامد را به همراه کره به آن می افزاییم.

حالا روغن جامد را به همراه کره با آرد مخلوط کرده، سپس به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم تا آرد کمی سرخ شود. پس از گذشت این زمان تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و اجازه می دهیم کمی از دمای حلوا کاسته شود.

زمانی که حلوا ولرم شد، پودر قند را به همراه پودر هل درون الک ریخته، سپس درون تابه الک می کنیم. در ادامه مواد درون کاسه را با هم مخلوط می کنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. می توانید برای رنگ بهتر مقداری رنگ خوراکی بیفزایید.

حالا شکلات های سکه ای را روی حرارت بخار کتری بنماری می کنیم تا کاملا ذوب شوند، سپس مقداری از شکلات ذوب شده را درون قالب های سیلیکونی میان تهی می ریزیم و قالب را به مدت ۱۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.

پس از گذشت این مدت، زمانی که شکلات کاملا سفت شده بود، خمیر حلوا را درون قالب ریخته و با دست فشار می دهیم تا کاملا منجسم شود. در ادامه مجددا قالب را به مدت ۱۵ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم.

در نهایت قالب را از فریزر خارج کرده، سپس حلوا را از آن جدا می کنیم. در ادامه حلواها را درون ظرف مورد نظرمان می چینیم، سپس به دلخواه میان آنها را با پودر پسته پر کرده و به همراه چای سرو می کنیم. نوش جان.

برای تهیه حلوای پسته ارومیه بدون قالب باید یک لایه پلاستیک فریزری را چرب کنید و روی سینی قرار دهید. حالا مایه حلوا را روی پلاستیک بریزید و یک پلاستیک فریزری دیگر را هم چرب کنید و روی آن قرار دهید. با وردنه حلوا را صاف کنید تا به ضخامت دلخواه برسد. حالا باید حلوا را برای ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود.

در ادامه می‌توانید حلوا پسته را به با کمک چاقو به اندازه دلخواه برش دهید. برای این که ظاهر حلوای شما جذاب‌تر شود می‌توانید از مقداری شکلات آب شده یا پودر پسته برای تزیین روی آن نیز استفاده کنید.

نظر شما