به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری،مدیر جهادکشاورزی شهرستان بروجن گفت: این شهرستان دارای ۲۴ واحد فعال پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت اسمی ۷۲۵ هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه در هر دوره است که با تولید ۴هزار و ۵۲۲ تن گوشت سفید در سال ۱۴۰۲ رتبه دوم بین شهرستانهای استان را کسب کرده است.
مهدی قربانی، مسئول امور دام شهرستان بروجن هم افزود، در همین راستا میزان جوجه ریزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ در این شهرستان حدود ۲۸ درصد افزایش داشته است.
رتبه دوم شهرستان بروجن در تولید گوشت سفید
شهرستان بروجن، رتبه دوم تولید گوشت سفید استان را از آن خود کرد.
صاحبخبر -
∎
نظر شما