شناسهٔ خبر: 6595976 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه جمهوری‌اسلامی | لینک خبر

بارش‌‌ها در 4 استان شدت می‌گیرد

صاحب‌خبر -

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه باران در 4 استان شدت می‌گیرد، گفت: هنوز وزش باد و گرد و خاک از جنوب شرق و شرق کشور رخت برنبسته است.
«امین‌حسین نقشینه» در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت آب و هوای کشور گفت: براساس تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی 3 روز آینده در دامنه‌های زاگرس مرکزی، ارتفاعات البرز مرکزی، جنوب و برخی نواحی جنوب شرق کشور بارش‌های رگباری گاهی همراه با رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس سازمان هواشناسی افزود: طی 2 روز آینده در شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و در برخی مناطق گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود که در برخی ساعات در شمال سیستان و بلوچستان به ویژه منطقه زابل طوفان گرد و خاک رخ خواهد داد.
وی ادامه داد: شدت بارش‌ها در استان‌های کهگیلویه و بویر احمد، چهارمحال و بختیاری، جنوب اصفهان و نیمه غربی فارس است.
«نقشینه» با بیان اینکه آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد است، گفت: احتمال بارش پراکنده و افزایش ابر در ارتفاعات استان تهران پیش‌بینی می‌شود.
کارشناس سازمان هواشناسی گفت: شهرکرد با دمای 11 درجه سانتیگراد خنکترین مرکز استان و اهواز با دمای 48 درجه سانتیگراد، گرمترین مرکز استان کشور است.

برچسب‌ها: