شناسهٔ خبر: 65853634 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

غذای افطار را از شام جدا کنید

دبیر انجمن تغذیه استان البرز گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز،احدی با تاکید بر رعایت ساعت صرف افطار و شام گفت: روزه داران بین شام و افطار یک ساعت فاصله ایجاد کنند.
 
دبیر انجمن تغذیه استان افزود: روزه داران روزه خود را باید با چای بسیار کمرنگ، نان، پنیر، گردو وخرما باز کنند.
 
او گفت: برای این که روزه داران دچار نفخ و سوء هاضمه نشوند خوردن غذا‌هایی از قبیل؛ حلیم کم چرب و بدون روغن، آش، فرنی توصیه می‌شود.
 
او افزود: روزه‌داران  تا مدتی پس از افطار، از خوردن مایعات خنک اجتناب کنند تا دچار مشکلات گوارشی نشوند.
 
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: داشتن برنامه غذایی متعادل و متنوع در ماه رمضان باعث می‌شود تا روزه داران بتوانند با سلامتی این دوره را به پایان برسانند.
 
احدی در پایان افزود: در ماه رمضان برنامه غذایی افراد را دو وعده اصلی افطار و سحر تشکیل می دهد که بهتر است به ۳ وعده افطار، شام و سحری تقسیم شود.
 

نظر شما