به گزارش خبرنگار دین و اندیشه بولتننیوز؛ حجتالاسلام والمسلمین «سید حسین هاشمینژاد» خطیب حوزوی در یکی از شبهای ماه مبارک رمضان طی سخنانی در حسینیه بیتالرقیه (س) تهران در بیان اهمیت دعا خصوصا دعا برای فرج امام زمان(عج) با اشاره به آیه ۶۰ سوره غافر « ادْعُونِي أَسْتَجِبْ لَكُمْ؛ پروردگارتان گفت: مرا بخوانید تا شما را اجابت کنم اظهار کرد:ماه مبارک رمضان ماه اجابت دعا است؛ بهترین حالتی که بنده با خدا دارد همان حالت دعا و نیایش است.
حجتالاسلام هاشمینژاد با اشاره به اینکه روایات متعددی در باب دعا داریم افزود:
الدّعا مخ العبادة؛ دعا مغز و ریشه عبادت است، الدُّعاءُ تُرْسُ المُؤمِنِ دعا سپر مؤمن است.
وی ادامه داد: الدُّعاءُ سِلاحُ المُؤمِنِ دعا اسلحه مؤمن است؛ الدُّعاءَ لَيَرُدُّ الْبَلاءَ وَ قَدْ أُبْرِمَ إِبْرامًا دعا بلا را رد میکند ولو این بلا بهم پیچیده شده باشد و روایت دیگر « الدعا عمودُ الدّينِ وَ نُورُالسموات وَ الأَرضِ دعا ستون دین است و نور آسمانها و زمین است.»
این خطیب حوزوی در مظان استجابت دعا ما چه باید از خداوند تعالی بخواهیم؟ تشریح کرد: در زمان غیبت کبری امام زمان(عج) هستیم موضوعی مهمتر از دعا برای فرج امام زمان(عج) نداریم. و خود حضرت به ما امر فرمودند: اَکْثِرُوا الدُّعاءَ بِتَعْجیلِ الْفَرَجِ فاِنَّ ذلِکَ فَرَجُکُمْ مولای ما امر فرمودند: زیاد دعا کنید برای فرجام چون زیاد دعا کردن برای فرجام سبب فرج و گشایش برای خود شما میشود.
حجتالاسلام هاشمینژاد ادامه داد: یعنی اگر میخواهی مشکلت برطرف شود،بیمارتان خوب شود، روزیت مبسوط شود و آبرویت محفوظ بماند تمام این دعاهای تو به اجابت میرسد زمانی که برای فرج امام زمان(عج) دعا کنید.
حجتالاسلام هاشمینژاد افزود:
امام زمان به دو عالم ربانی در اصفهان امر کردند برای من کتاب تألیف کنید؛ یکی مرحوم آیتالله موسوی اصفهانی و دیگری مرحوم شیخ صدوق است.
وی ادامه داد: یک کتاب که خود امام زمان(عج) خودشان امر کردند به مرحوم آیتالله موسوی اصفهانی به زبان عربی بنویس و نام کتاب هم خود حضرت تعیین کردند کتاب
مکیال المَکارِم فی فَوائد الدُّعاء لِلقائِم(ع) که خوشبختانه سالها است که ترجمه فارسی هم شده تهیه کنید از برکات این کتاب استفاده کنید.
حجتالاسلام هاشمینژاد افزود:
شیخ صدوق در مکه، امام عصر(عج) را در خواب دید که به او امر فرمود: کتابی در باب غیبت ما بنویس شیخ صدوق این کتاب را نوشت و نام آن را «کَمالُ الدّین و تَمامُ النّعْمَة یا اِکْمالُ الدّین و اِتْمامُ النّعمَة» گذاشت.
علیرضا برومند
∎