شناسهٔ خبر: 65762878 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: بازتاب | لینک خبر

هل سرشار از ویتامین C و عالی برای کبد

صاحب‌خبر -

هل به عنوان افزودنی جذاب به چندین غذا و نوشیدنی، مکمل غذاهای شیرین و خوش طعم است. اگرچه به اندازه دارچین یا زنجبیل محبوب نیست.

هل بومی هندوستان بوده و مدتهاست که در سرتاسر جهان از آن استفاده می شود. در مصر باستان، دانه‌های آن به‌عنوان شکل اولیه خمیردندان و دهان‌شویه استفاده می‌شد. همچنین راه خود را به تمدن های بزرگ یونان و روم باستان باز کرد، جایی که عمدتاً به عنوان عطر استفاده می شد.

هل فرصتی عالی برای اضافه کردن طعم به غذاها و نوشیدنی ها و در عین حال محدود کردن کالری و چربی ارائه می دهد.

هل میتواند یک منبع عالی برای:

ویتامین سی

ریبوفلاوین

نیاسین

منیزیم

پتاسیم

یک قاشق چای خوری هل آسیاب شده حاوی:
6 کالری

کمتر از 1 گرم پروتئین

کمتر از 1 گرم چربی

1 گرم کربوهیدرات

1 گرم فیبر

فواید بالقوه هل برای سلامتی

هل یک روش کم کالری برای طعم دادن به انواع غذاها فراهم می کند. این می تواند سبزیجات را خوشمزه تر کند، که ممکن است این احتمال را افزایش دهد که از مزایای سلامتی آنها بهره مند شوید.

هل همچنین می تواند:

احتمال ابتلا به دیابت را کاهش دهید. هل می تواند التهاب را کاهش دهد و از سلول های شما در برابر چیزی به نام استرس اکسیداتیو محافظت کند، عدم تعادل بین رادیکال های آزاد و آنتی اکسیدان ها که می تواند منجر به تعدادی از مشکلات پزشکی شود.

می تواند به بدن شما کمک کند تا انسولین را بهتر مدیریت کند.

تحقیقات نشان می دهد که استفاده منظم از پودر هل می تواند فشار خون را کاهش دهد. این می تواند مواردی مانند حملات قلبی و سکته را کمتر احتمال دهد.

وقتی مقادیری هل در غذا دارید، هیچ خطر مستندی وجود ندارد. افراد مبتلا به سنگ کیسه صفرا نباید هل را جز برای طعم دادن به غذا مصرف کنند.

برای تعیین تأثیر مقادیر زیاد هل بر زنان باردار یا شیرده به تحقیقات بیشتری نیاز داریم.

اگر قصد دارید هل را به عنوان مکمل مصرف کنید، با پزشک خود صحبت کنید.

برچسب‌ها:

نظر شما