شناسهٔ خبر: 65738105 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ایجاد پلیس مستقل بزرگراه در تبریز

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی از ایجاد پلیس مستقل بزرگراه در تبریز خبرداد و گفت: کنترل محسوس و نامحسوس در بزرگراه‌های تبریز بیشتر شده است.

صاحب‌خبر -

ایجاد پلیس مستقل بزرگراه در تبریز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سرهنگ فریدون قنبرزاده گفت: بیشتر تصادفات که در ۶ ماه نخست سال جاری در محدود کلانشهر تبریز روی داده در اتوبان پاسداران است که با اعمال کنترل‌های بیشتر، این آمار در ۶ ماه دوم کاهشی شد.

وی به اجرای طرح نوروزی کنترل ترافیک در استان اشاره کرد و گفت: برای کاهش تصادفات در محدوده کلانشهر تبریز، حداکثر سرعت در اتوبان پاسداران این شهر از ۷۰ به ۶۰ کیلومتر در ساعت کاهش می‌یابد که انتظارمان همکاری مردم در این زمینه است.

سرهنگ قنبرزاده با بیان اینکه آذربایجان شرقی در تصادفات منجر به فوت وضعیت مناسبی ندارد و از نظر تعداد فوتی‌ها در رتبه سوم کشوری است افزود: عابرین پیاده و موتورسوارن بیشترین آمار قربانیان تصادفات هستند و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی، اصلی‌ترین دلیل تصادفات منجر به فوت در استان است که در ۸۰ درصد به فوت عابر پیاده منتهی می‌شود.

وی به طرح غربالگری رانندگان و بازبینی در گواهینامه‌های رانندگان پرخطر اشاره کرد و گفت: ۱۷۰ نفر در استان به عنوان راننده پرخطر شناسایی شده که برای غربالگری ارسال شده و تعدادی از گواهینامه‌ها این افراد نیز باطل شده است و برای سایر رانندگان خطرساز نیز توقیف خودرو در پارکینگ تا پایان تعطیلات و ارجاع به مراجع قضائی اعمال شده است.

رئیس پلیس راهور استان ادامه داد: همچنین محدودیت‌هایی برای افرادی که دارای خالکوبی هستند حین دریافت گواهینامه اعمال می‌شود و این افراد ضمن ارجاع به غربالگری و روانپزشک، گواهینامه‌هایی با اعتبار حداکثر چهار سال دریافت می‌کنند.

وی همچنین از ممنوعیت هرگونه فعالیت عمرانی در طول ایام نوروز خبرداد و گفت: تمامی فعالیت‌های عمران شهری به جز موارد اضطراری از قبیل تعمیر ترکیدگی لوله‌های آب و گاز در این ایام تعطیل خواهد بود و نامه نگاری‌های لازم در این زمینه انجام شده است.

سرهنگ قنبرزاده به تعداد خودرو‌های موجود در استان و تبریز اشاره کرد و گفت: یک میلیون و ۲۰۰ هزار انواع خودرو در آذربایجان شرقی وجود دارد که ۷۵۰ هزار دستگاه این تعداد مربوط به تبریز مرکز استان است و این در حالی است که در سال ۱۳۹۶، این رقم در تبریز به ۴۵۰ هزار دستگاه نمی‌رسید.

رئیس پلیس راهور آذربایجان شرقی ادامه داد: بدون اینکه معبری در تبریز ایجاد شود این تعداد خودرو اضافه شده و در برخی روز‌های هفته نیز ۱۰ هزار خودرو از مبادی‌های مختلف ورودی، به این تعداد افزوده می‌شود که نتیجه آن ترافیک و راهبندان در معابر شهری است.

سرهنگ قنبرزاده مراکز آموزشی، درمانی، تجاری و مطب‌ها را از جمله علت‌های تشدید ترافیک در تبریز عنوان کرد و گفت: وجود برخی خلاء‌های قانونی، موجب ایجاد چندین مرکز آموزشی و پزشکی در نقطه‌ای از شهر و ترافیک می‌شود.

رئیس پلیس راهور استان از اعمال قانون برای رانندگان خاطی و پرخطر خبرداد و اظهار کرد: تعداد این رانندگان در استان حدود هفت درصد است که با افزایش صد در صدی کنترل‌های پلیس، اعمال قانون در مورد آنها سه برابر افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه ۱۸ نقطه حادثه خیر در جاده‌های استان شناسایی شده است گفت: از این تعداد ۶ نقطه حادثه خیر در محدوده تبریز است که دستگاه‌های ذیربط به رفع این نقاط اقدام می‌کنند.

سرهنگ قنبرزاده همچنین از پلاک گذاری روزانه یک هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو در تبریز خبرداد و گفت: در روز‌های پایانی سال و برای جلوگیری از ازدحام مردم، ساعات کاری مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک افزایش یافته است.