شناسهٔ خبر: 65632493 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اجرای برنامه های آرامش بهاری در ۸۰ بقعه متبرکه البرز

کرج – ایرنا – مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز با بیان اینکه طرح آرامش بهاری در ضیافت الهی از نخستین روز ماه مبارک رمضان آغاز می شود، گفت: برنامه های این طرح در ۸۰ بقعه متبرکه استان به مدت یک ماه ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا،حجت الاسلام و المسلمین «علی دشتکی» روز یکشنبه در نشستی که با حضور خبرنگاران در سالن اجتماعات آستان مقدس امامزاده طاهر (ع) مهرشهر کرج با موضوع اعلام برنامه های «آرامش بهاری در ضیافت الهی» برگزار شد، با اشاره به اینکه البرز میزبان ۸۰ امامزاده عظیم الشان است، اظهار کرد: همه بقاع در سطح استان نسبت به اجرای طرح ضیافت الهی و آرامش بهاری فعال می شوند.

وی افزود: در این بقاع متبرکه برنامه های ماه مبارک رمضان همچون قرائت روزانه یک جزء قرآن کریم، ترتیل خوانی، برگزاری برنامه های نوروزی و تحویل سال برگزار خواهد شد.

دشتکی گفت: در این مدت بیش از یک هزار نفر خادم بقعه ها و حدود ۱۵۰ نفر مبلغ و به مردم و زایران ارایه خدمات می دهند.

وی با اشاره به اینکه خانواده محوری در برنامه های امامزادگان وظیفه ما را سنگین تر کرده تا پرمحتواتر کار کنیم، افزود: مدیریت محیط تعاملی در 2 بخش مردمی و دولتی از اولویت های کاری ما بوده که در حوزه مردمی و دستگاه های غیردولتی با همه گروه ها اوقاف با آغوش باز از عموم مردم استقبال می کند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان البرز ادامه داد: تقویت حضور هیات امنا در اماکن دینی و موقوفات و تقویت امین با محوریت افراد صالح برای تولیت موقوفات و رقبات از جمله برنامه هایی است که در طول سال اجرا می شود.

وی اضافه کرد: در استان البرز ۱۵ هزار رقبه وجود دارد که بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار بود تمام این رقبات تا پایان ۱۴۰۲ سند دار شوند که فقط کار کاداستری و ثبت و صدور سند مالکیت ۵۰۰ رقبه باقیمانده است.

در سال های اخیر تعداد موقوفات البرز ۲۰ درصد افزایش یافت

دشتکی با بیان اینکه در البرز یک هزار و ۲۰۰ موقوفه وجود دارد، گفت: در طی سه یا چهار سال اخیر تعداد موقوفات البرز از یک هزار و به یک هزار و ۲۰۰ موقوفه که معادل ۲۰ درصد موقوفات است افزایش یافته است ضمن اینکه اجرای نیات نیز نسبت به سال گذشته ۱۰ برابر شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه جهاد تبیین یکی از اولویت ها و ضرورت های بشر و جهانی است که خیلی حقایق را اجازه روشنگری نمی دهند، افزود: در این خصوص وظیفه همه ما به ویژه اصحاب رسانه و خبرنگاران بسیار سنگین است .

وی تصریح کرد: تبیینی که در رابطه با هویت ملت ها در جهان امروز مطرح است خیلی مهم است برخی گروه ها و ملت ها و دولت ها در وارسی سطحی و عمقی از هویت آنچنانی برخوردار نیستند ولی ادعای فرهنگ و تمدن و هویت دارند.

نظر شما