به گزارش خبرآنلاین، اولین هواپیمایی که با نیروی انسانی پرواز موفقیت آمیزی داشت، گاسمر کاندور بود که در سال ۱۹۷۷ مسیری را پرواز کرد و جایزه کرمر را برد. از آن زمان، چندین هواپیمای دیگر با نیروی انسانی طراحی شده و پرواز کردهاند که اغلب از بالها و پروانه استفاده میکردند. با این حال، یک دانشجوی ژاپنی رویکردی متفاوت اتخاذ کرده و دوچرخهای پرنده ساخته است که از پدال و روتور برای بلند شدن و پیش رفتن در هوا استفاده میکند.
به نقل از روزیاتو، فوشا ساکای با موفقیت شگفتانگیز خود، رؤیای پرواز انفرادی انسانها را به واقعیت نزدیکتر کرده است. او دوچرخه پرنده ای منحصربهفرد ساخته است. او عضو فعال انجمن توربینهای بادی ساکای دانشگاه عمومی اوساکای ژاپن است، گروهی دانشجوی متعهد به ساخت و پرواز هواپیماهای با نیروی انسانی.
آنها هواپیماهای خود را طراحی، تولید و هدایت کرده و در مسابقات مرد پرنده (Birdman Contest) شرکت میکنند. از آغاز فعالیت این انجمن در سال ۱۹۹۴، آنها در بیش از ۲۰ پرواز شرکت کردهاند و ۶ بار در دو دسته مختلف پیروز شدهاند.
انجمن توربین بادی ساکای نشاندهنده شور و مهارت دانشجویانی است که متعهد به فراتر بردن مرزهای پرواز با نیروی انسانی هستند.
ویدئویی که در ایکس (توییتر سابق) به اشتراک گذاشته شده، فردی را نشان میدهد که روی یک دوچرخه پرنده عجیب با بال و پروانه بزرگ چرخان پدال میزند.
از ۸ نوامبر که این ویدیو منتشر شده، بیش از ۵.۹ میلیون بازدید و ۳۸ هزار لایک دریافت کرده است.
در حالی که بسیاری اختراع برجسته ساکای را ستودند، برخی نگرانی خود را درباره خستگی ناشی از پدال زدن مداوم ابراز کردند.
دوچرخه پرنده رویکرد نوآورانهای را به پروازهای سرنشیندار ارائه میدهد و مرزهای تخیل و مهندسی را جابجا میکند.
سال گذشته، در ۴۵مین دوره مسابقات مرد پرنده، آنها با یک هواپیمای پروانهای با نیروی انسانی مقام هفتم را کسب کردند که یک ماشین پرنده با سرعت پایین بود، اما طراحی سنگین آن منجر به آسیبدیدگی بخشی از سازه حین پرواز شد.
این تجربه که اشک را به چشمان تمام اعضای این تیم آورد، انتظار میرود برای مسابقات مرد پرنده امسال به کار گرفته شود. انتظار میرود آنها با این دوچرخه پرنده شگفتانگیز با نیروی انسانی، دوباره در این رقابتها شرکت کنند.
۵۸۵۸