خبرگزاری میزان _ آیتالله رئیسی صبح امروز جمعه برای هشتمین بار در دوران ریاست دولت سیزدهم، برای افتتاح و بهرهبرداری از میادین نفتی سپهر و جفیر، طرح غدیر به منظور آبرسانی به ۲۶ شهر و هزار روستای استان خوزستان و تصفیهخانه شهرهای شوشتر، اندیمشک، مسجدسلیمان و دارخوین و همچنین طرح آبرسانی به شهرهای دزفول، لالی، شوشتر و اندیمشک به استان خوزستان سفر کرد.
در این سفر عملیات اجرایی طرح آب فدک با هدف آبرسانی به شمال شرق خوزستان و شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداوود، صیدون، رامهرمز و هفتکل و ۶۹۰ روستای منطقه نیز آغاز میشود و طرحهای آبرسانی و پایدارسازی آب پایانههای شلمچه و چذابه و بیش از ۱۷۰۰ روستای دیگر نیز به بهرهبرداری میرسند.
افتتاح چندین طرح فولادی از جمله کارخانه فولاد زمزم ۳ نیز از دیگر برنامههای سفر یکروزه دکتر رئیسی به خوزستان هستند.
فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب افتتاح شد
آیتالله رئیسی صبح امروز جمعه در اولین بخش از برنامههای سفر به استان خوزستان با حضور در شهرستان شوش، فاز اول مجتمع کشت و صنعت گروه صنعتی پاک چوب را افتتاح کرد.
فاز اول این مجتمع در مدت ۲ سال و با سرمایه معادل ۲۰۰ میلیون یورو اجرا شده و از ظرفیت تولید سالانه ۴۰۰ هزار مترمکعب برخوردار است.
رئیس جمهور در جریان این مراسم از بخشهای مختلف کارخانه و مزرعه کشت چوب این واحد بازدید کرد و با توضیحات دستاندرکاران از جزئیات فعالیتهای آن مطلع شد.
با بهرهبرداری از این مجتمع حداقل هزار فرصت شغلی مستقیم و ۸ هزار فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد و ضمن تامین مواد اولیه تولید انواع محصولات فشرده چوبی بدون آسیب و لطمه به محیط زیست، از منابع طبیعی نیز صیانت شده و باعث جلوگیری از خروج ارز برای واردات و ایجاد رونق اقتصادی در منطقه خواهد شد.
گروه صنعتی پاک چوب یکی از بزرگترین تولید کنندههای انواع ورقهای MDF و نئوپان ملامینه، پانلهای هایگلاس، صفحات لب گرد و کاغذ آغشته ملامینه است.
این مجموعه در راستای تولید و ایجاد اشتغال و به منظور حفاظت از جنگلها و محیط زیست، صیانت از منابع ملی و فراهم کردن بستری مطمئن برای جوانان جویای کار، جلوگیری از خروج ارز و خودکفایی در خصوص تأمین مواد اولیه، طرح زراعت درختان جنگلی با سرعت رشد بالا را در قالب شرکت کشت و صنعت پاک چوب در دستور کار قرار داده است.
مراحل اجرایی پروژه کشت و صنعت پاک چوب پس از تحویل زمینی به مساحت ۵۸۴.۶ هکتار از اراضی بایر در سال ۹۴ آغاز و در فاز اول ۱۲۵ هزار اصله نهال اکالیپتوس در زمینی به وسعت ۷۰ هکتار از اراضی شرکت، در اسفند ۹۴ کشت شد.
در بهار سال ۹۶ پس از تکمیل ایستگاه پمپاژ و شبکه آبیاری مجموعه، طی مدت سه ماه کل اراضی باقیمانده شرکت با وسعت حدود ۵۰۰ هکتار و تعداد ۹۰۰ هزار اصله نهال کشت شد و تا به حال بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار اصله درخت در این مجموعه کشت شده است.
شرکت پاک چوب همچنین در راستای اشتغالآفرینی غیرمستقیم، تا کنون اقدام به توزیع حداقل ۲ میلیون ۵۰۰ هزار نهال میان مردم به منظور خرید چوب آن کرده است.
در مجتمع کشت و صنعت پاک چوب در راستای صیانت از منابع ملی و درختان، از تنه درختان اکالیپتوس کشت شده برای تولید الوار، از شاخههای آن برای تولید محصولات فشرده و از برگهای درخت نیز برای تولید عصاره اکالیپتوس استفاده میشود.
افتتاح اولین پروژه «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند» با حضور آیتالله رئیسی
رئیسجمهور صبح امروز جمعه در ادامه برنامههای سفر به استان خوزستان، با حضور در شهرستان شوشتر از پروژه «آبیاری نوین زیرسطحی هوشمند» شرکت کشت و صنعت کارون که برای اولین بار در کشور اجرا شده است، بازدید و دستور آغاز رسمی بهرهبرداری از آن را صادر کرد.
این پروژه با مشارکت شرکت کشت و صنعت کارون و نهاد پیشران مرکز راهبردی سپاه برای اولین بار در صنعت نیشکر، در زمینی به وسعت ۱۱۸ هکتار با استفاده از جدیدترین روش آبیاری در دنیا انجام و آماده بهرهبرداری شده که علاوه بر کاهش مصرف آب، باعث افزایش بهرهوری در نهادههای کشاورزی و افزایش تولید محصول نیز خواهد شد.
این پروژه در فاز اول در سطح ۱۴۰۰ هکتار و در فاز دوم در سطح ۳۵۰۰ هکتار اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/