شناسهٔ خبر: 65562095 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مسابقات جهانی بوکس و گزینشی المپیک

صعود علی حبیبی‌نژاد و مسلم مقصودی به دور دوم

علی حبیبی‌نژاد و مسلم مقصودی مقابل حریفان خود در مسابقات بوکس قهرمانی جهان و گزینشی المپیک پیروز شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، در ادامه رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس در شهر بوستو آرسیتسیو لُمباردی ایتالیا، بامداد امروز علی حبیبی نژاد بوکسور وزن ۶۳.۵ کیلوگرم ایران، در نخستین گام مسفین بیرو از اتیوپی را شکست داد و در دوم با پاتریس از بریتانیا روبه رو می‌شود. 
در ادامه، مسلم مقصودی در وزن ۷۱ کیلوگرم مقابل نیدال فقها از فلسطین قرار گرفت و حریف خود را به راحتی شکست داد و صعود کرد. مسلم در دور بعدی به مصاف پرینس سولومون از ترینیداد و توباگو، می‌رود 
پیش از این دانیال شه‌بخش و میثم قشلاقی مقابل رقیبان صاحب برتری شده بودند و امروز پوریا امیری در ۹۲ کیلو و ایمان رمضان‌پور در به اضافه ۹۲ کیلوگرم با حریفان خود مبارزه می‌کنند. 
رقابت‌های بوکس قهرمانی جهان از یکشنبه با حضور ۶۳۲ بوکسور از ۱۱۲ کشور در شهر بوستو آرسیتسیو لُمباردی ایتالیا آغاز شده و تا بیست و یکم اسفند ادامه دارد. این مسابقات، حکم انتخابی المپیک پاریس را دارد و چهار نفر برتر هر وزن، مسافر المپیک می‌شوند.
تیم کشورمان با ۶ بوکسور راهی ایتالیا شده است. فونتانا سرمربی کوبایی و همایون امیری و محمد عاشری به‌عنوان مربی، کادرفنی اعزامی را تشکیل می‌دهند.