شناسهٔ خبر: 65526949 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت جهاد کشاورزی | لینک خبر

تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان کشاورزی در راستای توسعه و نوآوری اقتصادی کشور

صاحب‌خبر -

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان، محفل مناسبی برای حضور و فعالیت اعضای هیات علمی بخش کشاورزی هستند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان تات، سیدمجتبی خیام‌نکویی در حاشیه نشست مشترک با رییس صندوق نوآوری که با هدف بررسی وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی برگزار شد، حوزه امنیت غذایی را مستعد یک تحول بزرگ دانست و افزود: مولفه‌های این تحول بزرگ در دولت سیزدهم فراهم شده است و به یک همت قوی برای تحقق این موضوع نیازمندیم.

وی افزود: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بخش کشاورزی، از اولویت‌های وزارت متبوع است و در همین راستا به دنبال مبنای قانونی برای حمایت از این شرکت‌ها هستیم .

رییس سازمان تات گفت: پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی به چشم‌انداز و رسمیتی دو ساله دست یافته و در حوزه‌ی دانش‌بنیان‌های کشاورزی، سهم بارزی داشته است .

خیامنکویی با اشاره به ظرفیت خوب پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی گفت: این پارک ظرفیت استقرار 2000 شرکت دانش‌بنیان را دارد. همچنین پتانسیل عظیمی بین اعضای هیات علمی بخش کشاورزی وجود دارد و شرکت‌های دانش‌بنیان، محفل مناسبی برای حضور و فعالیت اعضای هیات علمی بخش کشاورزی محسوب می‌شوند.

وی مشارکت و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان بخش خصوصی در راستای تولید بذر و واکسن‌ را از جمله برنامه‌های سازمان تات دانست و گفت: راهبرد سازمان تات و موسسه‌های تحقیقاتی، حمایت و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و بهره‌گیری از ظرفیت ترویج و شبکه‌های ترویجی موسسه‌های آموزش و ترویج برای حمایت از این شرکت‌هاست.

رییس سازمان تات با بیان این که شرکت‌های دانش‌بنیان با دو چالش عمده مجوز و بازار روبرو هستند، گفت: حداقلِ بازار شرکت‌های دانش‌بنیان را باید به صورت منطقه‌ای ببینیم و برای تحقق این موضوع، کالا‌های فناورانه باید استاندارد اروپا را اخذ کنند و امکان حضور شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه‌های بین‌المللی فراهم شود.

وی تصریح کرد: همچنین می‌توانیم متولی برگزاری یک رویداد بین‌المللی در این حوزه باشیم و از کشور‌های منطقه برای حضور در این رویداد دعوت کنیم تا از نزدیک با دستاورد‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه کشاورزی آشنا شوند و بازاریابی در سطح بین‌الملل برای این شرکت‌ها داشته باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با انجام این دست اقدامات، تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه کشاورزی رشد قابل ملاحظه‌ای پیدا خواهد کرد و تحول چشمگیری در بخش کشاورزی را شاهد خواهیم بود که آثار مثبت فراوانی برای کشور به همراه خواهد داشت.

خیامنکویی خاطرنشان کرد: نوآوری و خلاقیت در برنامه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان باید به گونه‌ای باشد که ثروتی برای کشور به وجود آورد و ایده‌ها و نوآوری‌هایی که منجر به ایجاد رقابت سالم و افزایش کیفیت تولیدات محصولات کشاورزی شوند.

نظر شما