شناسهٔ خبر: 65524459 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزیاتو | لینک خبر

درآمد ماهانه یک روحانی در تهران چقدر است؟

حجت الاسلام عبدالمهدی هاشمی در برنامه ی «ای کاش» به سؤالی درباره ی میزان درآمد یک روحانی در تهران پاسخ داد.

صاحب‌خبر -

حجت الاسلام عبدالمهدی هاشمی، سرپرست سابق اداره اوقاف غرب تهران در برنامه ی اینترنتی «ای کاش» به سؤال مجری برنامه، محمدرضا یزدان پرست درباره ی میزان درآمد یک روحانی در تهران پاسخ داد.

او گفت «۹۹ درصد روحانیون وضعی پایین تر از سطح معمولی دارند».

وی همچنین گفت با توجه به اینکه کارشناس فرهنگی یکی از ادارات است، حقوق ماهیانه ی کارمندی او به ۱۵ میلیون تومان می رسد، با این حال، این تنها منبع درآمد او نیست و او از دیگر فعالیت های روحانیون مانند روضه خوانی یا خواندن خطبه عقد نیز درآمد دارد.

درباره برنامه «ای کاش»

«ای کاش» یک برنامه ی گفتگو محور اینترنتی است که پخش خود را از اواخر مهر ماه ۱۴۰۲ آغاز کرده و از طریق یوتیوب و آپارات قابل تماشا است.

در توضیح این برنامه آمده: «محتوای “ای کاش…”، به آرزومندی‌ های آدم‌ ها و تجربیات‌ شان مربوط است تا این تجربه‌ ها بدون تحکّم، تحمیل و قضاوت به نسل‌ های جوان‌ تر، منتقل شود. لوگوی برنامه هم با اِلمانِ قاصدک که همان الفِ آغازین ای کاش است، به همین آرزومندی‌ها مربوط است.»

سانسور صدا و سیما

اجرا و تهیه کنندگی تاک شوی «ای کاش» را محمدرضا یزدان پرست، روزنامه نگار و مجری پیشین تلویزیون برعهده دارد.

آخرین حضور محمدرضا یزدان پرست در تلویزیون به آبان ۱۴۰۱ بازمی گردد. او در آن زمان اجرای برنامه ی «حال خوب» شبکه سلامت سیما که به مباحث مربوط به سلامت روان و مسائل اجتماعی اختصاص دارد را برعهده داشت اما یکباره مجری دیگری جایگزین او شد.

سانسور صدا و سیما

پس از طولانی شدن غیبت یزدان پرست در این برنامه، گمانه زنی هایی درباره ی استعفا یا اخراج این مجری از صدا و سیما مطرح شد. مدتی بعد ادعا شد وی به دلیل خواندن شعری از نصرت رحمانی با مضمونی خاص در روز ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ در برنامه ی «حال خوب»، از صدا و سیما اخراج شده بود، موضوعی که تاکنون از سوی خود او یا مدیران صدا و سیما تأیید نشده است.

محمدرضا یزدان پرست نزدیک به ۱۵ سال سابقه ی فعالیت در صدا و سیما دارد و اجرا در شبکه های یک و دو سیما و حضور در شبکه سه سیما و برنامه ی «عصر جدید» احسان علیخانی را تجربه کرده است.