شناسهٔ خبر: 65474990 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

/برای وطن/

فرماندار بهاباد: تاکنون ۴۰۰۰ تعرفه در شهرستان مصرف شده است

فرماندار بهاباد از واجد شرایط بودن ۱۱ هزار واجد شرایط رای دادن در این شهرستان، گفت: تاکنون چهار هزار تعرفه در این شهرستان مصرف شده است.

صاحب‌خبر -

«علیرضا تیموری» در ارتباط ویدیویی با خبرنگاران مستقر در ستاد مرکزی انتخابات استان یزد گفت: ۲۶ شعبه اخذ رای در سطح شهرستان بهاباد و بخش آسفیچ و بخش مرکزی برای جمع آوری آرای مردم فعالیت دارند که از این تعداد ۱۱ شعبه ثابت و ۱۵ شعبه نیز سیار هستند.

وی با بیان این که بیش از ۴۰۰ نفر نیروی اجرایی، نظارتی و بازرسی و امنیتی کار جمع آوری آرای مردم را در شهر و روستاها بر عهده دارند، گفت: در شهرستان بهاباد بیش از ۱۱ هزار نفر واجد شرایط رأی دادن هستند که از این میزان ۵ هزار و ۴۶۷ مرد و ۵ هزار و ۳۱۱ نفر زن هستند و ۳۰۰ نفر نیز در این شهرستان رأی اولی هستند.

تیموری خاطرنشان کرد: نزدیک به چهار هزار تعرفه از مجموع ۱۷ هزار تعرفه توزیع شده در شهرستان تاکنون مصرف شده است.

فرماندار در پایان خاطرنشان کرد: براساس جلسه‌ای که ساعتی قبل با عوامل برگزاری انتخابات داشتیم، خوشبختانه هیچ مشکلی در شهرستان گزارش نشده است.

انتهای پیام