شناسهٔ خبر: 65441639 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جوجه‌ریزی بیش از ۱۶ میلیون قطعه‌ای در مازندران

سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۱۶ میلیون و ۷۰۴ هزار قطعه جوجه ریزی بهمن ماه امسال در مرغداری‌های گوشتی استان انجام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سرپرست جهاد کشاورزی مازندران گفت: برای تامین امنیت غذایی جامعه و تنظیم بازار، بهمن ماه امسال ۱۶ میلیون و ۷۰۴ هزار و ۸۸۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداری‌های گوشتی و ۳۰۳ هزار و ۳۶۵ قطعه جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان انجام شد.
بابک مومنی افزود: بهمن ماه امسال ۶۰ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۵۷۴ قطعه جوجه یک روزه گوشتی در کارخانجات جوجه‌کشی و ۳۱ میلیون و ۵۰۶ هزار و ۴۱۶ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
او ادامه داد: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۳۰ هزار و ۷۵۵ تن گوشت مرغ آماده طبخ در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
مومنی با بیان اینکه شهرستان‌های ساری، آمل، قائم شهر و نکا به ترتیب بیشترین تعداد جوجه ریزی در واحد‌های مرغ گوشتی داشتند، گفت: شهرستان ساری با ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۴۱۰ قطعه رتبه نخست، آمل با دو میلیون و ۴۰ هزار و ۴۴۰ قطعه رتبه دوم و قائم شهر با یک میلیون و ۵۸۲ هزار و ۶۹۹ قطعه جایگاه سوم بیشترین تعداد جوجه ریزی استان در بهمن ماه امسال را به خود اختصاص دادند و رتبه‌های بعدی به شهرستان‌های بهشهر، بابل، نکا، جویبار و نور تعلق گرفت.
سرپرست جهاد کشاورزی مازندران افزود: آمار جوجه‌ریزی گوشتی در بهمن ماه امسال به ترتیب در هفته اول ۴.۳ میلیون قطعه، هفته دوم ۴.۳ میلیون قطعه، هفته سوم ۴.۵ میلیون قطعه و هفته چهارم ۳.۳ میلیون قطعه بود.
او گفت: از این تعداد جوجه‌ریزی انجام شده، سویه راس با تعداد ۸.۵ میلیون قطعه رتبه اول، سویه آرین با تعداد جوجه ریزی ۵.۱ میلیون قطعه رتبه دوم، سویه آربراکرز (آپلاس) با تعداد جوجه ریزی ۲.۵ میلیون قطعه رتبه سوم و سویه کاب با تعداد جوجه ریزی ۴۹۱ هزار قطعه رتبه چهارم را به خود اختصاص دادند.

نظر شما