شناسهٔ خبر: 65421033 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

به ابتکار بسیج دانشجویی

تشکیل قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی در دانشگاه‌های استان کرمان

نخستین قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی به ابتکار عمل بسیج دانشجویی دردانشگاه‌های استان کرمان آغاز به کار کرد.

صاحب‌خبر -
تشکیل قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی در دانشگاه‌های استان کرمان
 
 به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان با تاکید برضرورت فعاليت های جهادي دانشجويان بسيجي در  استان گفت : فن آوری عملیات جهادی دانشجویی یکی از راهبردهای مهم برای حل مسائل مردم ، توسعه مناطق و زمینه ایجاد آبادانی و محرومیت زدایی در نقاط محروم است.

سيد هادي طباطبايي افزود:  هدف از این تشكيل اين قرارگاه جهادی حاج عبدالله والی هم افزایی بین اقشار نخبه دانشگاهی و ظرفیت های دانشگاهها برای احصاء  و حل مسائل  و توسعه حرکت های جهادی مبتنی بر سند تحول دانشگاه ها به منظور حل مسئله است

 بگفته وی : این قرارگاه با تشکیل هشت کارگروه تخصصی می تواند ظرفیت های تخصصی رشته های مختلف دانشگاهی را با استفاده از ظرفیت اساتید ،دانشجویان و تقویت گروههای جهادی ؛حرکت های رو به رشدی را در مناطق مختلف استان رقم بزند.

در ادامه حسين اکبری‌فردرئیس دانشگاه شهيد باهنر كرمان و رئیس قرارگاه علم‌الهدی استان نيز گفت:  برای تقویت گروه‌های جهادی دانشجویی استان باید از ظرفیت همه دانشگاه‌ها در راستای محرومیت‌زدایی و کمک به مناطق محروم استان کرمان استفاده کنیم.

درادامه به منظور گسترش و تحکیم همکاری‌های فی مابین با محوریت فعالیت‌های جهادی دانشجویی و تقویت گروه‌های جهادی دانشجویی استان کرمان، با عنایت به منویات مقام معظم رهبری، تفاهم‌نامه همکاری بین بسیج دانشجویی استان و رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای حمایت و پشتیبانی از گروه‌های جهادی دانشجویی (قرارگاه حاج عبدالله والی) منعقد شد.

شايان ذكر است در این جلسه، رئیس دانشگاه شهيد باهنر به عنوان رئیس قرارگاه حاج عبدالله والی و مسئول بسیج دانشجویی استان كرمان به عنوان دبیر اين قرارگاه معرفی شدند.
حاج عبدالله والی، مسئول کمیته امداد امام خمینی و نماینده امام خمینی(ره) در منطقه محروم بشاگرد بود که در اردیبهشت سال ۸۴ درگذشت.

وی به عنوان مؤسس اردوهای جهادی، نماد مدیریت جهادی شناخته می‌شود. ایمان، پاکدستی، صداقت، ارتباط عمیق با محرومان، حساسیت به حفظ بیت‌المال، پشت کار و استمرار در خدمت از او مدیری مردمی و دوست داشتنی ساخت.

جهادگران و گروه‌های جهادی وی را به عنوان پدر جهادگران نام می‌برند. 

نظر شما